Suso fryder seg over proffkontrakt

Suso skrev før helgen under på sin første proffkontrakt med Liverpool. Spanjolen, som takket nei til Barcelona og Real Madrid for å spille for Anfield-klubben, er meget glad for at kontrakten nå er i boks.

17-åringen er nå bundet til Liverpool FC frem til sommeren 2013. Det naturlige målet er nå å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen.

- Jeg er veldig glad. Jeg ønsker å være her i mange år fremover. Jeg ønsker å spille for Liverpools førstelag. Ikke bare av og til, men i hver eneste kamp, sier den ambisiøse spanjolen til Liverpoolfc.tv.

- Skal jeg innfri denne målsettingen må jeg jobbe enda hardere, og yte mitt beste hver eneste dag, på hver eneste treningsøkt, legger han til.

- Jeg fikk gode tilbud fra Barcelona og Real Madrid hjemme i Spania. Jeg holdt på å skrive under for Real Madrid da Rafael Benitez ringte meg. Han overbeviste meg om at Liverpool var klubben for meg, og jeg forandret mine planer. Jeg valgte å dra til Liverpool.

- Jeg har alltid likt Premier League bedre enn La Liga, og jeg mente det ville være bedre for meg å dra til England, trass i det engelske været! Jeg husker jeg så Champions League-finalen i 2005 mellom Liverpool og AC Milan. Det var en utrolig finale, og etter det har jeg virkelig likt tanken på å spille for Liverpool.