Svak sesong forringer ikke klubbens verdi

Selv om LFC skulle svikte i i forhold til både 4.plass i ligaen og EL, tror ikke Rafael Benitez at det svekker klubbens salgsverdi. - Ikke verdens undergang, presiserer Pepe Reina.

- Et topplag
Dersom Liverpool skulle feile i forhold til å komme blant de fire beste i ligaen, og der igjen trolig tape £20-25M i inntekter ved ikke å spille i neste års Champions League, mener manager Rafael Benitez at det ikke vil påvirke verdien av en klubb som nå offisielt er til salgs.

- Alle vet at Liverpool er et topplag og en dårlig sesong vil ikke bli forandret ved om vi vinner en kamp eller to helt mot slutten, sier Rafa til Liverpool Echo.

- Det er klart at Europa League er en mulighet til å få inn noe sølvtøy, men i forhold til verdien på klubben så vil den uansett være enorm. Vi behøver ikke å tenke på en eller to kamper i forhold til det.


- Dette er en utrolig klubb
Pepe Reina ser også filosofisk på det, selv om de røde skulle komme utenfor det beste selskapet i Europa til neste år. Keeperen knyttet seg nylig til Anfield for de neste seks årene.

- Jeg har sagt mange ganger at jeg trives i Liverpool, sier lagets kanskje beste spiller denne sesongen til Liverpool Echo. - Jeg tror klubben er fornøyd med hva jeg gjør, mine prestasjoner, min oppførsel og innstilling overfor klubben. Det er derfor vi har blitt enig om en avtale på seks nye år.

- Jeg er virkelig fornøyd med det. Gudene vet hva fremtiden vil bringe. Først må vi prøve å komme så høyt som mulig på tabellen. Skulle vi ikke komme blant de fire beste vil det ikke være verdens undergang. Dette er en utrolig klubb.

- Det hadde ingen innflytelse på min avgjørelse om vi skulle spille i Champions League eller Europa League. Jeg ønsker bare å være i den riktige klubben - som er Liverpool.