Tar ikke av etter seieren mot Villa

Roy Hodgson vil ikke ta av etter de tre poengene mot Aston Villa, men vil ikke utelukke at de røde kan snike seg inn blant de fire beste. Pardew topper ønskelista til Newcastle, og kan bli klar allerede i dag.

Til tross for at de røde har hatt en svak sesongstart, har årets Premier League vært så jevn at man likevel ikke har havnet alt for langt bak toppsjiktet på tabellen. Etter 16 ligarunder er man ti poeng bak ledende Manchester United (som har en kamp til gode) og er bare syv poeng bak Manchester City som akkurat nå ligger på den siste Champions League-plassen. Roy Hodgson vil ikke utelukke at de røde skal klare å kjempe seg inn blant topp fire, men holder beina på jorda.

- Jeg vil like å tro vi kan klare det. Men når du starter så svakt som vi gjorde, så er det naturlig for oss å holde beina på jorda. Vi er inne i ein ombyggingsfase. Så mange som 20-22 spillere har forlatt klubben siden jeg kom, og veldig få har kommet inn, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Men helt fra starten har jeg hatt inntrykk av at spillerne støtter arbeidet vi forsøker å gjøre. Vi fikk ikke resultatene i starten, men jeg tvilte aldri på at vi kom til å bli et mer solid lag. Det var bare et spørsmål om når våre kvalitetsspillere ville vise seg frem, avsluttet Hodgson.

Alan Pardew ny Newcastle-manager?
I følge The Times og flere andre store aviser i England, er det Alan Pardew som blir den nye manageren i Newcastle. 49-åringen fikk sparken fra Southampton tidligere i år, og skal være eier Mike Ashley sitt førstevalg. Akkurat nå ledes klubben midlertidig av Peter Beardsley, men i følge The Times kan Pardew være klar allerede i ettermiddag.

Også Martin O'Neill, Alan Curbishley, Martin Jol og Ray Wilkins ble linket til jobben på St. James Park. De røde møter "skjærene" til ligakamp førstkommende lørdag, med avspark kl 18.30.