The Guardian: - Bud akseptert på Riera

The Guardian skriver at Liverpool har akseptert et bud på £6M fra CSKA Moskva for Albert Riera. Liverpool håper å sluttføre en overgang i løpet av uken. Mindre transfermidler om topp fire ryker.

Albert Riera skal returnere til trening på Melwood i dag etter å ha blitt utestengt og bøtelagt av Liverpool FC for å ha kritisert Rafael Benítez offentlig i forrige uke. Spørsmålet er om 27-åringen kommer så langt som til treningsfeltet. Liverpool skal være interessert å selge kantspilleren og la Riera diskutere personlige betingelser med CSKA Moskva.

Ifølge Andy Hunter i The Guardian har Liverpool akseptert et bud på £6M fra CSKA Moskva, og Anfield-klubben håper å få i stand en rask overgang. Riera har slitt mye med skader denne sesongen og har kun spilt 16 kamper. Nå ønsker han imidlertid mer spilletid for å komme med i VM-troppen. I et intervju med Radio Marca beskrev han Liverpool som et synkende skip og hevdet at Benítez hadde et personlig nag til ham og null dialog med spillerne.

I Russland stenger overgangsvinduet 8.april. Med et salg av Riera, Andrey Voronin og Andrea Dossena vil Benítez ha solgt spillere for £12M denne sesongen. Det finnes ingen garanti for at overskuddet kommer til å bli reinvestert i Liverpool-troppen til sommeren, men Champions League-kvalifisering eller mangel på spill i den gjeveste e-cupen vil avgjøre hvor mye som kan brukes.

Rhone Group ønsker å kjøpe 40% eierandel i Liverpool for £100M, men eierne Tom Hicks og George Gillett har ennå ikke tatt en avgjørelse. Benítez' transferbudsjett vil bli redusert hvis de røde mislykkes med en topp fire-plassering, hevder avisen.