TLW Fotballskole Honningsvåg

I slutten av juni kommer ”The Liverpool Way” fotballskole til Honningsvåg. Les mer her.

I forbindelse med Nordkapp Fotballfestival som skal arrangeres for første gang denne sommeren er det klart at fotballskolen The Liverpool Way under ledelse av Liverpool legenden David Johnson skal arrangeres i Honningsvåg i perioden 24. til og med 26. Juni.

 

Skolen vil kunne ta i mot 120 barn i alderen åtte til fjorten år og trenere på skolen vil i tillegg til Johnson selv være fire andre legender pluss to trenere fra Liverpool FCs fotball akademi. Navn som er nevnt i så måte er legender som Jan Mølby, Alan Kennedy, Ronnie Whelan og Michael Thomas men det må tas forbehold om at det kan komme endringer.

 

Det er Honningsvåg Turn & Idrettsforening i samarbeid med hovedsponsor Uteliv i Nordkapp som står som arrangør av fotballskolen og de melder at de er meget stolte over å ha fått en skole av slik kvalitet med høyt profilerte trenere til Honningsvåg, byen ved Nordkapp da noe lignende aldri tidligere er blitt gjort i landets nordligste fylke.

 

Påmelding til skolen er allerede godt i gang og i tillegg til de lokale ventes det deltakere fra hele Finnmark og også andre deler av Norge. Vil du lese mer om The Liverpool Way Nordkapp og fotballfestivalen klikk deg inn på www.tlwnordkapp.com