To poengdelinger på rad i Stoke

Forrige gang Liverpool og Stoke spilte uavgjort tre ganger på rad i Stoke var i 1934/35. Hjemmelaget i svak form.

I ligasammenheng har Liverpool vunnet 12 kamper, spilt 20 uavgjort og tapt 23 borte mot Stoke gjennom tidene. Uansett bane står det 54-30-26 i Liverpools favør i ligaen.

De to seneste oppgjørene på Britannia Stadium har endt med poengdeling, 1-1 forrige sesong og 0-0 for to sesonger siden. I fjor nettet Sotirios Kyrgiakos Liverpools mål.

Tre av de fire Premier League-møtene har endt uavgjort. Liverpool har nettet bare tre ganger i de seneste fem visittene, men har sluppet inn fire mål.

Liverpool har bare tapt to av de seneste 17 bortekampene mot Stoke. Uansett bane har Liverpool kun tapt ett av de seneste 20 møtene. De røde har kun ett tap i Stoke de seneste 35 årene.

Liverpool er ubeseiret på de seneste seks kampene denne sesongen. De har ikke tapt siden bortemøtet med Everton, og det er den beste rekken av kamper på nesten et år. Unngår Roy Hodgsons mannskap tap i dag er det den beste sekvensen siden laget gikk åtte kamper uten tap i 2008/09.

Liverpool har tapt samtlige fire ligakamper denne sesongen der de har sluppet inn det første målet.

Stoke har kun scoret 11 mål på de seneste 17 ligakampene hjemme mot Liverpool.

På Britannia Stadium står ”The Potters” med tre seirer, én uavgjort og to tap denen sesongen. De ha rbeseiret Aston Villa, Blackburn og Birmingham, men tapt mot Tottenham og Manchetser United. Poengdeling ble det mot West Ham.

Stoke har holdt buret rent ved kun én anledning i ligaen denne sesongen, hjemme mot Blackburn.

Seieren mot Birmingham tirsdag endte en rekke på fem strake tap i alle turneringer.

Kilde: Liverpoolfc.tv