Torres er aktuell

Roy Hodgson sa på dagens pressekonferanse at både Pepe Reina og Fernando Torres begge kan være aktuelle for å spille søndagens kamp. Også Javier Mascherano kan komme til å spille kampen.

Roy Hodgson uttalte på dagens pressekonferanse at Fernando Torres og Pepe Reina begge er aktuelle for søndagens kamp mot Arsenal. Fernando Torres pådro seg en adductorskade i VM-finalen, men har vist klar forbedring, og trent godt den siste tiden. Nå må Hodgson vurdere om han vil kaste superspissen inn fra start allerede på søndag.

- Ja, det er en sjanse for at han vil spille. Han har lagt ned en utmerket innsats for å bli klar for Premier League-fotball, og har jobbet utrolig hardt siden han kom tilbake for to og en halv uke siden. Jeg har ikke utelukket at han spiller, men jeg vil ikke bekrefte at han spiller heller, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

- Sjansene hans ble nedjustert av det medisinske støtteapparatet. De sa, helt korrekt, at han i en ideell verden burde hatt mer hvile. Det er bare å finne balansen. Tar vi sjansen med å bruke han for tidlig, eller holder vi han tilbake og kjører han gjennom et strevsomt pre-seasonprogram? Hva spilleren føler må også tas med, så det er mye man må vurdere.

- Men svaret er ja, han vil bli vurdert for søndag, og det samme gjelder for Pepe Reina.

Hodgson bekreftet også at han ser på Javier Mascherano som Liverpool-spiller, og at han er aktuell for å starte kampen på søndag.