Torres føler seg klar for landskamp

Fernnado Torres er klar til å spille så mye landslagssjef Vicente del Bosque ønsker å benytte ham. Spissen virker ikke å bry seg særlig om at Rafael Benítez er bekymret.

Rafael Benítez må bare krysse fingrene for at Fernando Torres returnerer skadefri fra Spanias privatlandskamp mot Frankrike onsdag. Vicente del Bosque tok ut Torres som kun har spilt 105 minutter etter kneskade. Benítez vil naturlig nok følge med hvor lenge toppscoreren hans er på banen mot Frankrike, men spissen mener Benitez' bekymringer er av liten interesse for ham.

- Rafa har nok å beskjeftige seg med det han har, sa Torres til journalister da han ankom Spanias treningsleir.

- Det er normalt at han tenker på sine interesser, men han vet at alle spillerne vil være med landslaget.

- For oss er det en ære å være her, å spille så mye som mulig og å returnere så frisk som mulig til våre lag.

- Heldigvis har jeg blitt bra i tide. Å være i landslagstroppen er en premie for meg.

- Jeg er så heldig at treneren kalte meg innp etter å ha spilt bare to kamper siden jeg kommet til hektene.

Torres markerte sin første start siden 13. januar med vinnermålet i 2-1-seieren over Blackburn på Anfield i går.  25-åringen har nå scoret 13 mål på 17 Premier League-kamper. Selv om han har gått glipp av nesten seks uker etter en kneoperasjon, er han fortsatt klubbens toppscorer.  Torres vil håpe å vise samme form mot Frankrike onsdag og hevne 1-3-tapet mot Frankrike som sendte Spania ut av forrige VM.

- Jeg er sliten etter å ha spilt nesten 90 minutter etter to måneder uten å spille, men jeg er klar for så mye som treneren mener er riktig.

- Disse kampene er alltid spesielle for Spania. Vi kan ikke vente med å møte dem, særlig etter at de slo oss ut av forrige VM.