Torres har vist form

Roy Hodgson sier at Fernando Torres har vært glimrende på trening denne uka, og at han gleder seg til å se ham i aksjon i ettermiddag. Shelvey og Spearing er gode nok for Premier League.

Den som røde fans mest har savnet i toppslag denne sesongen vil være Fernando Torres. Superspissen har i de fleste kamper bare vært en skygge av sitt beste jeg. Nå sier Roy Hodgson at spanjolen har vist gnistrende tendenser på Melwood.

- Fernando har vært på det høyeste giret under trening denne uka slik at jeg ser virkelig ser fram til å se ham mot Blackburn, er de lovende ordene som Hodgson kommer med før dagens kamp kl 16.00. – Hvis han er halvparten så god som hva han har vært på treningsfeltet vil det skape problemer for Blackburn.

- Det har tatt Fernando litt tid til å finne skarpheten, men han viser nå utvilsomme tegn på at han er i ferd med å finne sin beste form.

- Du må bare holde troen og ha tillit til Torres da du vet at han vil komme tilbake i form. Kvalitet varer evig.

Manageren berømmer ellers to av troppens yngre spillere. Jonjo Shelvey imponerte i sin første kamp fra start mot Napoli denne uka, mens Jay Spearing gjorde nok en bra kamp i Europa League. Roy Hodgson mener at begge nå er bra nok til å spille for Liverpool også i Premier League.

- Jonjo fikk sin første start under pre-season mot Borussia Mönchengladbach og han gjorde det svært bra. Han spilte sin første offisielle kamp fra start mot Napoli og viste alle hvilket godt kjøp vi har gjort fra Charlton, understreker Hodgson.

- Jeg synes Jay har vært uheldig som ikke har fått spille mer da hver gang han har spilt for meg under denne sesongen, i Europa League og selv i Carling Cup, har han aldri spilt dårlig.

- Jeg er virkelig fornøyd med Jay og synes det er bra for klubben at vi har lokale gutter som han og som viser at vi ikke nødvendigvis må gå ut å hente dyre spillere fra andre klubber.

- De gjorde begge klubben stolt på torsdag og jeg var virkelig tilfreds med dem. Jeg vil ikke nøle med å benytte Jay og Jonjo i Premier League.