Torres hviles, men Wilson starter

Roy Hodgson avslører overfor Liverpools offisielle hjemmeside at Fernando Torres ikke blir med troppen som reiser til Romania for å møte Steaua Buchuresti. Danny Wilsom får imidlertid en sjelden sjanse fra start.

Roy Hodgson vil spare viktige spillere til mandagens Premier League-oppgjør mot Aston Villa på Anfield, og Liverpool-manageren varsler således at flere av de faste førstelagsspillerne blir hjemme på Merseyside. Det gjelder blant andre Fernando Torres.

- Jeg må være forsiktig med å risikere for mange av de spillerne jeg vil ha på banen mot Aston Villa. Torres kommer ikke til å reise. Kanskje vil jeg hvile så mange som syv spillere som vil starte mot Villa, opplyser Hodgson til Liverpools offisielle nettsted.

Det er gode nyheter for Danny Wilson. Skotten har ikke figurert for Liverpool siden det pinlige Carling Cup-nederlaget for Northampton Town, men får nå muligheten til å vise seg frem mot Steaua Bucheresti i Europa League. Ved sin side får han rutinerte Sotirios Kyrgiakos.

- Danny Wilson og Martin Kelly starter mot Steaua. Det gir dem en mulighet til å bevise at de fortjener en plass i førsteelleveren, sier Hodgson.

Han er klar over at mediene vil skrive at "Liverpool stiller med et svekket lag", men bedyrer at han har stor tro på spillerne som ikke har spilt fast i høst.

- På papiret betyr det at jeg stiller med et svekket lag, men jeg tror at spillere som Joe Cole, Ryan Babel, Milan Jovanovic, Danny Wilson, Christian Poulsen og Jonjo Shelvey er mer enn kapable til å gjøre en god jobb for klubben.

Liverpoolfc.tv melder dessuten at Dani Pacheco trolig vil figurere i den rumenske hovedstaden. Den lille spanjolen har ikke spilt for Liverpool siden Ligacup-kampen mot Northampton i november.