Torres i rute til startplass mot City?

Fernando Torres pådro seg en adductorskade i VM-finalen mot Nederland, men var frisk nok til å spille et kvarter mot Arsenal på søndag. I morgen vil han bli enda mer involvert, og muligens starter han mot City på mandag?

Som vi nevnte på mandag, har Fernando Torres kommet seg bra etter adductorskaden han pådro seg i fotball-VM. Han spilte et kvarter mot Arsenal, og skal nå fysisk være i stand til å holde i nitti minutter. Han vil neppe spille så mye mot Trabzonspor i morgen, men kanskje mot Manchester City på mandag.

- Idrettsvitenskapsfolkene er bekymret for om vi kaster han inn i det for tidlig, og at vi ikke er forsiktig nok med han etter skaden han tok med seg etter VM. Vi ønsker ikke å kaste han inn for tidlig, men han er veldig ivrig etter å bli involvert igjen, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

- Jeg synes han gjorde det bra i det kvarteret han spilte mot Arsenal, så jeg håper han kan spille en rolle i kampen i morgen kveld mot Trabzonspor, og så bli helt klar mot Manchester City, avsluttet Hodgson.

Sist Fernando Torres spilte 90 minutter i en kamp var mot Manchester United i ligakampen på Old Trafford 21. mars i år.