Torres klar for eventuell finale?

Kilder i Spania tror en diagnose på seks uker ute for Fernando Torres er pessimistisk, og at spissen faktisk kan bli erklært skadefri i løpet av fjorten dager.

The Guardian via sin spanske ekspert Sid Lowe skriver at kilder som står spilleren nære hevder at man har godt håp om at Fernando ikke vil være ute i seks uker, slik det er blitt hevdet i etterkant av spillerens andre kneoperasjon på kort tid.

Faktisk tror man at skaden kan være leget i løpet av to uker. Hvorvidt det kan gjøre at Torres kan bli aktuell for Liverpools avsluttende kamp mot Hull i ligaen 9.mail, og eventuell en Europa League finale i Hamburg 12.mai, spekuleres det ikke i.

Fra spansk hold er man i det minste optimistisk med tanke på at spilleren vil være kampklar til VM i Sør-Afrika i juni.

Spilleren selv sier at han ble operert bare tre timer etter at han ankom Barcelona, via tog og bil, og at han allerede i dag har begynt opptreningen.

Fernando forteller at han fikk skaden bare to minutter ut i kampen mot Benfica, og at han i realiteten spilte skadet (og scoret to mål) de neste 85 minuttene.

- Jeg har ikke tenkt å miste VM, kan Fernando Torres fortelle. For Liverpools supportere kan det imidlertid være tent et lite håp om at spissen også har en mulighet til å være tilgjengelig for en eventuell finale i Europa League.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.