Torres med mot Utrecht

Roy Hodgson bekrefter at Fernando Torres vil være involvert i morgendagens kamp i Europa League, og at Pepe Reina starter mot Utrecht. Laget så godt som klart.

Roy Hodgson har i løpet av dagen gjort det klart at det blir et nokså rutinert mannskap som kommer til å starte den siste gruppespillkampen i Europa League mot Utrecht i morgen. Manageren kunne tidligere bekrefte at spillere som Fabio Aurelio, Christian Poulsen og Joe Cole vil spille. På ettermiddagens pressekonferanse slo også Hodgson fast at Pepe Reina vil starte kampen, og det samme vil gjelde førstelagets midtstoppere, Jonjo Shelvey, Ryan Babel og muligens Fernando Torres. Dirk Kuyt er i troppen, men Roy Hodgson ville ikke komme med noen innrømmelser i forhold til om nederlenderen vil møte sin tidligere klubb.

- Dette er en god sjanse til å gi en del spillere tid på banen, forklarte Hodgson pressekorpset. – Det er en god sjanse for Jonjo til igjen vise hva han kan gjøre. Han har spilt i flere av kampene i Europa og gjort det veldig bra.

- Det er imidlertid også en sjanse for Ryan Babel. Fernando Torres vil bli involvert i kampen, i likhet med Pepe Reina og våre midtstoppere.

- Vi kommer til å stille med et sterkt lag og jeg er sikker på at Utrecht vil ha et sterkt lag. Det pleier å spille med sitt antatt beste lag i alle kamper mens vi har brukt troppen mer, spesielt i Europa.

- Pepe Reina liker å spille. Jeg kommer ikke til å være den som sier at han ikke skal få lov til det. Han vil derfor starte kampen, mens Brad Jones sitter på benken.

- Det er et spørsmål om hvem som vil være tilgjengelig og hvem som har nytte av å spille. Det er klart at det vil bli en sterk benk, som vi gi meg en sjanse til å benytte spillere og gjøre forandringer.

- Dere nevner Fabio Aurelio og Joe Cole. Jeg anser ikke dem som reserver, jeg anser dem som førstelagsspillere som er på vei tilbake fra skader. Paul Konchesky har et lite skadeproblem, men ville ha kunnet spille hvis det var en viktig kamp. Nå har jeg Fabio Aurelio og kan la ham hvile.

- Dirk er i troppen på 18 spillere, svarte Hodgson på spørsmål fra tilreisende nederlandske journalister som lurte på om Kuyt ville spille mot sin gamle klubb. – Hvis det var opp til ham ville han starte kampen, men han må vente og se om han greier å overtale meg eller ikke.

Hvis en antar at Torres og Kuyt starter kampen, skulle laget bli omtrent slik: Reina, Kelly, Kyrgiakos, Skrtel, Aurelio; Kuyt, Poulsen, Shelvey, Cole; Babel, Torres.