Torres rekker ikke Sveits-kampen?

Liverpoolfc.tv melder at Fernando Torres vil kjempe en kamp mot klokka for å bli skadefri i tide til Spanias første VM-kamp, mot Sveits den 16. juni.

Spania spiller sin første VM-kamp i Sør-Afrika mot Sveits den 16. juni. Den kampen kan komme for tidlig for Liverpools toppscorer.

- Torres har fin fremgang. Han er på behandlingsrommet akkurat nå, slik han har vært i hele dag. Han er veldig dedikert i rehabiliteringsarbeidet, og det er staben her også. Dersom det er noen som kan komme sterkt tilbake fra en skade, så er det han, uttaler Peter Brukner, Liverpools nye Head of Sports Medicine.

- Vi kan ikke være sikre på noe som helst på det nåværende stadium. Fortsetter han fremgangen, burde han være i stand til å komme i spill igjen under VM. Men det er usikkert om han vil rekke den første kampen, legger han til.

- Vi ønsker ikke at han skal skynde seg tilbake, da vi må se ting i større perspektiv. Vi er klar over at målet hans på kort sikt er å spille i VM. Forhåpentligvis får vi både i pose og sekk, slik at han kan spille i VM og at han etterpå vil være skadefri og klar for spill med Liverpool neste sesong.

- Det er noen måneder siden hans første operasjon for meniskproblemene, og han kom ganske greit tilbake den gangen. Men i de første minuttene av kampen mot Benfica på Anfield ble kneet utsatt for en slik belastning at skaden ble slått opp igjen. Han klarte likevel å gjøre et par mål, så han er ikke så verst bare med et bein heller.

- Vi følte at en periode med hvile ikke ville være nok til å lege skaden, og fant ut at det måtte foretas et nytt inngrep i området som har blitt ødelagt. Operasjonen bør bidra til at skaden blir helt leget, og at han kan spille både i VM og for Liverpool i mange år fremover, avslutter Brukner.