Tottenham i føringen om 4.plassen

Tottenham har tatt over føringen i kampen om 4.plassen, etter at de i kveld beseiret Chelsea. Liverpool er nå åtte poeng bak Spurs. Man City tapte tidligere i dag for Man Utd.

Liverpools muligheter til å ta fjerdeplassen i Premier League henger i en stadig tynnere tråd. Etter at Tottenham i kveld slo Chelsea 2-1 på White Hart Lane, i en kamp hvor John Terry ble utvist drøye tjue minutter før slutt, er det nå hele åtte poeng opp til London-klubben når begge lagene har fire kamper igjen å spille.

Tidligere på dagen rotet Manchester City seg bort i en jevnspilt kamp mot Manchester United. Paul Scholes ble matchvinner tjue sekunder før overtiden var omme. Dermed ligger City seks poeng foran Liverpool når lagene har like mange kamper igjen å spille.

Bakfra nærmer Everton seg, og kan også true Liverpool i kampen om en plass i neste års Europa League. En sen scoring gjorde at blåtrøyene vant 3-2 i en thriller mot Blackburn på Ewood Park. Dermed er naboen bare to poeng bak Liverpool, men har spilt en kamp mer.