Trening i kveld

Liverpool regner med å riste av seg en lang reise i kveld, da de skal trene på Vicente Calderon stadion i Madrid. Benitez håper man kan fly direkte tilbake til Merseyside etter kampen.

Så vidt vi vet er det første gang at Rafael Benitez har holdt en improvisert pressekonferanse på et tog, men det er hva manageren gjorde da Liverpool var grytidlig oppe i dag og benyttet skinnegangen fra Paris til Bordeaux. Manageren og en spiller vil ventelig også snakke med jornalister på den obligatoriske pressekonferansen i ettermiddag, før laget skal ha en treningsøkt på banen. Liverpool håper at trening samt hvile fram til avspark i morgen kveld skal få vekk alle slaggstoffer etter en uvanlig lang tur med tog og fly. Rafa håper så at luftrommet tillater at man kan reise direkte til øyriket etter semifinalen i Madrid.

- Det er en merkelig følelse, innrømmet Benitez omringet av journalister på hurtigtoget fra Paris. - Det er imidlertid ikke så ille. Vi holder tett sammen her, og det er bra. Kanskje det også er bra for samarbeidet mellom staben og pressen, fleipet manageren videre. - Kanskje vi skulle ta et slag kort?

- Spillerne sover nå. Kanskje vil de bli litt slitne, men etter trening i kveld vil de være i orden igjen. De har reagert på en utmerket målte og forstår at ting må gjøres på denne måten.

- Vi vil foreta en vanlig treningsøkt i Madrid og så har vi en dag å hvile på.

- Det er viktig at man greier å tilpasse seg, og den medisinske staben gjør alt for at spillerne skal få det de behøver.

- Vi har mange fans i Spania etter at vi har fått spanjoler hit til klubben, slik at vi håper mange vil støtte oss i morgen.

- Vi krysser fingrene for at luftrommet vil bli klart og vi kan reise tilbake med fly. Det ville gjøre alt lettere, men hvis ikke kan vi reise tilbake og ta et nytt intervju på toget. (he-he)