Trolig EL avgjørelse i dag

The Times tror at skjebnen til torsdagens møte i Madrid mot Atletico vil bli avgjort i dag. Avisen tipper at Alberto Aquilani starter i en offensiv oppstilling mot West Ham i kveld.

Vulkanaske og påfølgende problemer med avvikling av flytraffik, har skapt problemer med å avvikle fotballkamper rundt om i Europa. UEFA bekreftet i går at semifinalene i Champions League vil foregå etter planen denne uka, mens det ennå ikke er tatt noen avgjørelse angående kampene i Europa League.

Tony Barrett i The Times tror at UEFA vil foreta en endelig avgjørelse i løpet av dagen når det gjelder kampen Atletico Madrid mot Liverpool i den spanske hovedstaden førstkommende torsdag. Liverpool Daily Post mener at man vil vite det i løpet av det nærmeste døgnet.

Først skal imidlertid de røde uansett spille mot West Ham i kveld. Barrett tipper at Rafael Benitez lar Javier Mascherano starte på benken i et oppgjør som Liverpool bare må vinne dersom det skal være den ringeste sjanse for at en fortsatt kan stikke av med 4.plassen i Premier League. Den lokale journalisten spår også at Yossi Benayoun og David N?Gog er blant dem som starter på benken. Fernando Torres er som kjent uaktuell etter at en sprukket menisk har medført til en ny kneoperasjon og som gjør at toppscoreren er ute for resten av sesongen.

Laget The Times tror vil spille fra start: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Carragher, Agger; Lucas, Aquilani; Rodriguez, Gerrard, Babel; Kuyt.