Tror ikke at Reina og Torres forlater LFC

Kenny Dalglish tror ikke at stjernespillere som Jose Reina og Fernando Torres kommer til å forlate Liverpool i overskuelig fremtid.

- Jeg tror ikke det er noen som forsøker å forlate klubben, uttaler den tidligere Liverpool-manageren til Sky Sports News.

Liverpool-ambassadøren påpeker at dette er spillere som skrev langtidskontrakter med klubben for ikke så alt for lenge siden.

- Jeg anser ikke dette som noen aktuell problemstilling. Jeg tror ikke noen aktivt forsøker å komme seg bort fra klubben. De er alle bundet til klubben i lang tid fremover, og vi er glade for at de skrev langtidskontrakter. Jeg kan ikke se noen grunn til at disse spillerne skal ha forandret mening.

Dalglish innrømmer dog at resultatene bør bli bedre, men oppfordrer folk til å gi Roy Hodgson arbeidsro.

- Klubben er inne i en overgangspierode. Roy kom sent inn i sommer, spillerne var borte på landslagsoppdrag, og det tok ham en stund å vurdere staben han hadde til rådighet. Når dette arbeidet var over, var tiden i ferd med å løpe ut for ham med tanke på transfermarkedet.

- Det er ikke Roy Hodgsons feil at klubben er inne i en overgangsperiode. Salget av klubben hadde førsteprioritet. Det har roet seg mye rundt klubben nå, og forholdene har stabilisert seg en del. Nå må vi oppnå resultater ute på banen.

- Roy Hodgson vil avgjøre om han trenger å forsterke troppen. Ser han svake punkter, er jeg sikker på at han vil be eierne om penger til spillerkjøp.