Tror ikke CL-kampen vil hemme Spurs

Roy Hodgson har ingen tro på at det taler til fordel for Liverpool at Tottenham spilte Champions League-kamp mot Werder Bremen på onsdag. Liverpool-manageren krysser ellers fingrene for at England får VM i 2018.

Liverpool har hatt hele uken til å forberede seg til morgendagens kamp mot Tottenham, mens Spurs spilte Champions League-kamp mot Werder Bremen i midtuken. Roy Hodgson tror imidlertid ikke at Liverpools oppgave i London blir noe enklere av den grunn.

- Jeg antar jeg kunne håpe på det, men jeg forventer ikke at de er svekket av den grunn. Jeg så dem mot Werder Bremen, og deres seier var veldig, veldig komfortabel, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Tottenham har hatt en fantastisk uke så langt, med den berømte seieren på Emirates og så en komfortabel seier over Werder Bremen. Jeg er sikker på at selvtilliten er høy der i gården, og jeg forventer å møte det Tottenham-laget som Harry Redknapp har formet så bra, og som har gjort det bra i halvannet år nå.

- Vi forbereder oss på en veldig, veldig tøff match. Deres lag har vært stabilt lenge, og jeg har sett dem spille i mange kamper. Jeg tror ikke jeg lærte noe av kampen mot Werder Bremen som jeg ikke visste fra før.

Hodgson er ellers ute med støtte til Englands VM-søknad, og håper at verdensmesterskapet blir lagt til balløya i 2018.

- Det er veldig viktig. Mye penger har blitt investert i dette. Det er lenge å vente fra 1966 til 2018 for en ny sjanse til å arrangere et VM for en topp fotballnasjon som England. Her i England har vi de beste stadionanleggene, et utrolig lidenskapelig publikum, og det er veldig, veldig få ligaer i verden som kan skilte med tilskuertall fra 25 000 – 30 000 utenfor toppdivisjonen, slik vi gjør i The Championship.

- Dersom vi får VM er man garantert gode kommunikasjoner, flotte hoteller og fasiliteter, de beste stadionanleggene, vidunderlige fotballbaner og en lidenskapelig fotballnasjon. For meg er det soleklart – England bør få VM i 2018.