Tror ikke Liverpool er slitne

Brian Laws tviler på at hans lag vil møte slitne Liverpool-spillere på søndag, selv om troppene fra Anfield har en strabasiøs Madrid-tur i kroppen. Diego Forlan tar ikke avansement for gitt.

Burnley-manager Brian Laws tror at hans klubb får besøk av et skjerpet Liverpool-mannskap på søndag. Gjestene har ikke gitt opp kampen om fjerdeplassen, mens vertene kjemper for sin Premier League-eksistens.

- Uansett hva folk sier om Liverpool og deres reise, så tror jeg ikke en eneste Liverpool-spiller vil vise tegn til tretthet på søndag. De har spilt 90 minutter med fotball. Resten av tiden har de hvilt. Om de har sittet, stått, vært om bord på et tog eller hvilket transportmiddel det nå var, spiller ingen rolle. Ingen kan fortelle meg at du blir utslitt av det, sier Laws til Burnleys offisielle nettsted.

- Liverpool er et kvalitetslag. Deres spillere vil være fokuserte og klare for denne kampen, så vi skal ikke la oss lure til å tro at de er slitne. De har kanskje ikke gjort det så bra mot bunnlagene denne sesongen, og det har kanskje vært deres akilleshæl. Men vi kan ikke feste vår lit til det. Det vil ikke gi oss tre poeng. Det handler om hva vi selv presterer på kampdagen.

- Vi har møtt lag som Manchester United og oppnådd positive resultater mot alle odds, så vi vet hva vi er kapable til, avslutter Laws.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Forlan tar ikke avansement for gitt
Diego Forlan ble matchvinner for Atletico Madrid mot Liverpool i den første semifinalen i Europa League i går kveld. Uruguayaneren tar imidlertid ikke avansement til finalen for gitt av den grunn.

- Det var en vanskelig kamp, og 90 minutter på bortebane vil bli tøft. Det var viktig at vi ikke slapp inn mål. Nå må vi score på bortebane, men vi står uansett foran 90 vanskelige minutter, uttaler Atletico-spissen til Sky Sports News.

- Liverpool er et sterkt lag, som spiller bra på Anfield. Det blir vanskelig. Heldigvis klarte jeg å score. Det var synd at jeg misbrukte den andre sjansen, som Pepe Reina forutså og kom ut på, legger han til.