TV2 med pressekonferanse 21.mai

TV2 har planlagt en pressekonferanse fredag 21.mai, der de vil presentere sin satsing på Premier League for de kommende tre sesongene.

- Premier League-satsingen tar form. Det er planlagt en pressekonferanse 21.mai med en presentasjon av satsingen, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til Aftenposten.

- Vi legger opp til en god sending med en miks av mange elementer av høy kvalitet. Kommentatorer, studio, eksperter, gjester, tilstedeværelse, journalistikk, humør, supporterkultur, historier og engasjement, legger han til.

- Det skal være både kunnskap og lidenskap i en god balanse. Nå jobber vi med å komponere innholdet på en ideell måte, men dette blir veldig bra, det er jeg trygg på, fortetter sportsredaktøren.

- I tillegg vil jo TV2 tilby langt mer tilstedeværelse og flere saker både innen nyheter og feature gjennom hele uken. For elskere av engelsk fotball blir tilbudet formidabelt, skryter han.

- Dyktige kommentatorer som Øivind Alsaker og Morten Langli vil kommentere Premier League. Ellers er ikke hele kabalen klar, men det er jo helt naturlig for oss å spille på PL-erfaringen til TV2’ere som Erik Thorstvedt og Lars Bohinen, I tillegg til at FK Fotball-duoen Schau og Aune melder overgang fra NRK for å være med på dette eventyret.

Pris og distribusjon sier sportsredaktør Jansen Hagen ingenting om i dette intervjuet med Aftenposten.