U18 spilte uavgjort i Sheffield

Liverpool U18 gjestet i går Sheffield United, og kom hjem med ett poeng i kofferten. Sluttresultatet ble 1-1 i en tøff kamp, der Tom Ince gjorde Liverpools mål.

Ince utlignet for gjestene i annen omgang, etter at vertene tok ledelsen på et langskudd. Uavgjort i denne kampen betyr at Rodolfo Borrells mannskap nå har spilt sju kamper på rad uten å tape. Treneren håper at denne ubeseirede kamprekken skal bli enda lenger.

- Det ble en tøff kamp, på en dårlig gressmatte. Vi viste karakterstyrke ved å komme tilbake og utligne, sier Borrell til Liverpoolfc.tv.

-  Første omgang var veldig jevnspilt, men etter pause var vi mye bedre til å holde på ballen og hadde noen gode sjanser til å score mål nummer to, legger han til.

- Jeg er fornøyd med at vi fortsetter fremgangen. Men vi kan ikke slappe av nå. Vi har gjort betydelige fremskritt de siste månedene, men vi må jobbe enda hardere, for vi har fortsatt et godt stykke frem til vi når våre målsettinger.

- Vi er på riktig spor, og det er ikke tvil om at det har hjulpet på selvtillit til spillerne at de har begynt å vinne kamper. Dette er unge spillere som trenger litt drahjelp, og vi må sørge for at de forbedrer seg hele tiden, avslutter Borrell.

Liverpools lag mot Sheffield United: Oldfield, Flanagan, Robinson, Wisdom, Sama, Coady, Sterling, Roddan, Ngoo (Silva 60), Adorjan, Ince.
Ubenyttede reserver: Emilsson, Chamberlain, Ihiekwe, Giglio.