Uerfaren straffeeksekutør

Joe Cole avslører at han ikke har tatt et straffespark siden han var 13 år. Han ber Laurent Koscielny om unnskyldning. Mener utvisningen mot Arsenal var korrekt.

Joe Cole har innrømmet at han skjøt en dårlig straffe, men forklarer at det også er svært lenge siden han prøvde seg fra ellevemetersmerket.
- Jeg er ingen straffetager. Den forrige straffen jeg tok var da jeg var cirka 13 år, og jeg scoret på den. Jeg var fast bestemt på at jeg ville ta den dersom vi fikk en i kveld, men det var en dårlig straffe, sier Joe Cole til Liverpool Daily Past.

Joe Cole virker rimelig fornøyd med starten på sin Liverpool-karriere, og ber Laurent Koscielny om unnskylding for det han anser som en korrekt utvisning mot Arsenal.
- Jeg synes jeg gjorde det bra mot Rabotnicki. Arsenal-kampen var over før den hadde begynt. Men jobben min er å skape mål, og jeg har gjort det igjen i dag, sier Joe Cole til Liverpool Echo.

- Jeg er rimelig fornøyd, men jeg setter høy standard. Jeg ønsker å gjøre det bedre. Jeg føler også at det er mer på lager i dette laget.

- Dere kan si jeg var uheldig mot Arsenal, men dommeren hadde en flott kamp, og slik var det. Forseelsen var ikke ondsinnet. Jeg mente ikke å gå inn og skade Koscielny.

- Jeg ber om unnskylding dersom jeg skadet ham fordi det ligger ikke i min natur. Men dommeren måtte følge regelverket. Han hadde ikke annet valg enn å utvise meg.

Cole mister de neste tre ligakampene på grunn av det røde kortet mot Arsenal.
- Det er en stor sesong. Jeg ønsker å gjøre det bra. Du ønsker en god start når du kommer til en ny klubb. Jeg ønsker å spille når det måtte være.