Uke 42

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 24. oktober

Chris Brunt, den nordirske offensive midtbanespilleren til West Bromwich, skal være under oppsikt av Liverpool med en prislapp på £8M.
belfasttelegraph.co.uk

PSG skal ha skrudd opp prisen på sin spiss Guillaume Hoarau fra £10M til £14M, noe som skal ha kjølnet interessen fra Aston Villa og Gérard Houllier. Med NESV kan imidlertid Liverpool være aktuelle i kampen om den storvokste 26-åringen.
footballtransferstavern.com

Liverpool skal være klare til å selge Fernando Torres og erstatte ham med Diego Forlan fra Atletico Madrid. Forlan skal være verdsatt til £15M. De røde skal også være innstilt på å kjempe med Tottenham om signaturen til Ashley Young fra Aston Villa.
Sunday People

Torsdag 21. oktober

Liverpool vurdereret bud for Itay Schecter i januar. 23-åringen skal også interessere Tottenham, Everton og West Ham. Prislappen antas å være rundt £3M for den israelske spissen som spiller for Hapoel Tel Aviv.
Daily Mail

Chelsea og Liverpool er linket til midstopperen Martin Demichelis hos Bayern München, om et mulig kjøp i januar.
Footylatest.com

Roy Hodgson håper å utnytte en krangel mellom Philippe Mexes og trener Claudio Ranieri hos Roma, ved å prøve å gå for midtstopperen.
IMScouting.com


Onsdag 20. oktober

Roy Hodgson skal følge tre franske spillere. Vingen Dimitri Payet hos St. Etienne, midtbaneankeret Alou Diarra (som tidligere har vært Liverpools eiendom uten å få spille) hos Bordeaux, og playmakeren Youann Gourcuff hos Lyon.
live4Liverpool.com

Tirsdag 19. oktober

Liverpool skal være interessert i den russiske spissen Alexander Kerzhakov hos Zenit St. Petersburg. Trener Luciano Spalletti mener imidlertid at Kerzhakow både vil ha best av og foretrekker å spille i den russiske ligaen.
Daily Mail

Villarreal-spiss Guiseppe Rossi linkes til Liverpool. Roy Hodgson vurderer å legge inn et bud i januar. Rossi tilbrakte tre år i Manchester United, før han sluttet seg til Villarreal.
Tribalfootball.com

Liverpool følger St Etiennes midtbanespiller Dimitri Payet. Roy Hodgson skal personlig ha sett Payet i aksjon for Frankrike mot Romania. Payet regnes som formspilleren i den franske toppserien denne sesongen.
Tribalfootball.com

Mandag 18. oktober

Liverpool skal være interesserte i å hente den høyreiste Athletic Bilbao-spissen Fernando Llorente til Anfield, som partner til navnebror Torres i angrepsrekka. Den 195 centimeter høye 25-åringen skal ha en prislapp på hele £17M.
Caughtoffside.com

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Wigan-vingen Charles N'Zogbia i januar. Prislappen på den 24 år gamle franskmannen antydes å ha steget fra £9M til £12M etter hans gode form i høst.
Metro

Peterborough leder an i kampen om å sikre seg Liverpools reservelagsspiller Victor Palsson på lån. Den 19 år gamle midtbanespilleren skal være i ferd med å bli sendt på utlån for å få mer erfaring med førstelagsspill.
Talksport