Uke 46

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 21. november

Vingen Xherdan Shaqiri hos Basel skal være interessant for Liverpool, Man Utd og Arsenal, men Inter Milan skal allerede ha innledet forhandlinger om spilleren.
IMScouting


Fredag 19. november

Liverpool og Chelsea skal være klare til å betale en salgsklausul på 12 millioner euro for å sikre seg den 21-årige sloveneren Armin Bacinovic. Midtbaneankeret kom til Palermo før denne sesongen.
Sportal

Torsdag 18. november

Liverpool er den siste av en lang rekke klubber som blir linket til Anderlechts vidunderbarn Romelu Lukaku - 17-åringen som har fått merkelappen "den nye Didier Drogba". Han har gjort 22 mål på 48 ligakamper for sin belgiske klubb.
Givemefootball.com

Onsdag 17. november

Liverpool er i markedet etter en ving, og Ashley Young hos Aston Villa og Aaron Lennon hos Tottenham er på radaren til de røde.
fotballtransfertavern.com

Den offensive venstrebacken Reto Ziegler spiller hos Sampdoria og hvis kontrakt går ut til sommeren. Han kan være tilgjengelig for om lag 3 millioner euro i januar og Liverpool sammen med flere andre større klubber er interessert.
IMScouting.com

Real Madrid er interessert i å kjøpe Glen Johnson.
Sport(Spania)

Tirsdag 16. november

Etter at Roy Hodgson kritiserte Glen Johnson nylig spekuleres det i om de røde vil gå for en ny høyreback i et av de neste transfervinduene. 28-årige Rod Fanni hos Rennes skal være i kikkerten.
Daily Mirror

Den nederlandske landslagskeeperen Maarten Stekelenburg hos Ajax skal være til vurdering for Liverpool som en mulig erstatter for Pepe Reina, dersom spanjolen skulle gjøre alvor av ryktene om å søke seg vekk fra Anfield.
Elf Voetbal

Mandag 15. november

Det rapporteres at Roy Hodgson var i Auxerre på søndag, hvor han så oppgjøret Auxerre v Rennes. Han skal ha flere spillere på de to lagene i kikkerten. Blant annet Rennes 20 år gamle defensive midtbanespiller Yann Mvila og Auxerres Delvin Ndinga. Auxerres slovenske spiss, Valter Birsa, kan også være i Hodgsons søkelys.
Skysports.com

Middlesbrough skal være villige til å gi slipp på midtstopper David Wheater i løpet av transfervinduet i januar, og Roy Hodgson skal vurdere å legge inn et bud. Middlesbrough skal verdsette den anvendelige 23-åringen, som også kan spille høyreback, til £8M.
Metro

Roy Hodgson holder øye med Rennes defensive midtbanespiller Yann Mvila. Liverpool-manageren skal selv ha vært i Frankrike for å se 20-åringen i aksjon. På onsdag skal Mvila spille landskamp for Frankrike mot England på Wembley. Mvila har skjøvet tidligere Liverpool-spiller Bruno Cheyrou ut av Rennes førstelag. Han blir beskrevet som en fysisk sterk spiller. En effektiv ballvinner, som også er god til å distribuere ballen. Det spekuleres i en prislapp på £15M.
Daily Mail