Uke 47

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 28. november

Roy Hodgson vurderer å hente inn Sampdorias Antonio Cassano som spisspartner til Fernando Torres.
TuttoMercato

Lørdag 27. november

Bayern München følger Ryan Babels situasjon i Liverpool med interesse.
Insidefutbol.com

Fredag 26. november

Sporting Lisboas stjerneskudd Zezinho er en ettertraktet kar. Både AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City og Arsenal skal være interessert i å sikre seg det 18 år gamle vingtalentet.
Talksport

Liverpool, Newcastle og Stoke vurderer å hente Bolton-spiss Johan Elmander. Den 29 år gamle svensken kom til Bolton fra Toulouse for £10M i 2008, men kan forlate Bolton gratis til sommeren når hans kontrakt med Lancashire-klubben går ut.
Daily Mirror

Roma ønsker seg Dirk Kuyt, og skal være villig til å tilby midtstopper Philippe Mexes i et rent spillerbytte. Neppe et godt bytte for de røde, da den 28 år gamle franskmannens kontrakt med Roma går ut etter sesongslutt.
Daily Mail

Carlton Cole kan komme til å bli solgt fra West Ham til Liverpool i januar, etter å ha rettet offentlig kritikk mot Hammers-manager Avram Grant. 27-åringen slaktet manageren sin etter tapet mot nettopp Liverpool.
Metro

Torsdag 25. november

Liverpool er interessert i Lille-forsvarer Adil Rami. Den 24 år gamle midtstopperen debuterte for Frankrikes A-landslag mot Norge i august.
France Football

Både Liverpool og Juventus vil forsøke å sikre seg den tyske landslagsspissen Mario Gomez fra Bayern München når transfervinduet åpner i januar. Roy Hodgson forsøkte å få i stand en låneavtale for 25-åringen allerede i sommer, men vil nå sannsynligvis få kamp fra "den gamle dame" om tyskerens underskrift.
Daily Mail

Roy Hodgson kommer til å legge inn bud på Manchester Citys 23 år gamle ving Adam Johnson i januar.
Metro

Liverpool og Manchester United kommer til å kjempe om underskriften til Rosenborgs defensive midtbanespiller Anthony Annan i januar. Roy Hodgson skal ha registrert sin interesse for ghaneseren for tre uker siden, og skal være villig til å betale Rosenborg £6M for spilleren.
Goal.com

Liverpools speidere følger CSKA Moskvas Tomas Necid. Den lange tsjekkeren er en rutinert herremann, trass i at han bare er 21 år gammel. Real Madrid og AC Milan følger også spissen som har gjort seks mål på 18 landskamper. Necid skal ha en prislapp på rundt £10M.
Daily Mail

Liverpool vil forsøke å kvitte seg med trioen Milan Jovanovic, Ryan Babel og Daniel Pacheco i løpet av transfervinduet i januar.
Daily Mirror

Tirsdag 23. november

Roy Hodgson ser seg om etter billige løsninger under transfervinduet i januar, og skal nå sikte seg inn mot midtbanespilleren Simon Davies hos sin forrige arbeidsgiver, Fulham. 31-åringen vil i tilfelle trolig koste under £2M.
Metro

Liverpool linkes til den tidligere Newcastle-spilleren Emre. Det er kilder i Tyskland som hevder at midtbanespilleren til Fenerbache vil byttes i Fabio Aurelio i januar.
tribalfootball

Liverpool og Juventus kjemper om signaturen til Sampdorias Reto Ziegler. Den 24 år gamle venstrebacken, som står bokført med 20 landskamper for Sveits, har takket nei til en ny avtale med sin italienske klubb.
IMScouting

Mandag 22. november

Glen Johnson skal ha fortalt venner at han forventer å gå til Inter i januar.
Goal.com

Liverpool skal være interessert Mamadou Sakoh, midtstopper hos PSG, som skal være i forhandlinger om ny kontrakt. Arsenal, Milan og Juventus følger også situasjonen nøye.
Tutto Mercado


Stephen Ireland skal ha uttrykt misnøye over for lite spilletid hos Aston Villa og Liverpool er en av klubbene som kan være interessert i å sikre seg midtbanespilleren.
Caughtoffside.com