Uke 48

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 5. desember

Liverpool sies å kjempe med Olympique Marseille om Rennes-forsvarer Rod Fanni. Sportsdiretør Damien Comolli har vært i samtaler med Rennes' president Pierre Dreossi om en mulig overgang for backen.
RMC

Roy Hodgson sies å være interessert Wayne Bridge, men det er mer sannsynlig at Manchester City-backen går til en klubb i utlandet.
Sunday Mirror

Yann M'Vila, Loic Remy, Adil Rami, Dimitri Payet, Eden Hazard og Neven Subotic er alle på Liverpools handleliste.
Sunday People

Liverpool kjemper med Arsenal og Inter om Paris St. Germains midtstopper Mamadou Sakho.
IMScouting.com

Tidligere Everton-forsvarer Joleon Lescott, som har blitt fortalt at han kan forlate Manchester City i janaur, har meldt seg på som et transfermål for Liverpool.
Caughtoffside.com

Lørdag 4. desember

Jack Wilshere forsøker på sin Twitter-konto å overtale Ryan Babel til å komme til Arsenal.- Hva skjer, Babel? Når kommer du til Arsenal, haha?
Metro

Giovani Dos Santos kan komme til å forlate Tottenham til fordel for Liverpool.
Football-talk.co.uk

Fredag 3. desember

Rennes' midtbanespiller Yann M'Vila har blitt linket til Liverpool og Aston Villa, men han kommer ikke til å skifte klubb til sommeren.
- Jeg er under kontrakt med Stade Rennais frem til 2014. Jeg vil være i Rennes neste år. Etter sesongslutt har jeg hatt to hele sesonger i Ligue 1.
France Football

Daniel Agger kan komme til å forlate Liverpool til fordel for VfL Wolfsburg. Fra Tyskland rapporteres det at samtaler mellom klubbene har funnet sted, og en overgangssum på £12M har vært nevnt.
talkSPORT

Liverpool er ute etter å hente en ny midtstopper i januar. Ryan Shawcross skal være høyt på ønskelisten til Roy hodgson, og manageren kan velge å gå for Stoke-spilleren dersom midler blir gjort tilgjengelig. Liverpool kan komme til å tilby Lucas som en del av avtalen. Brasilianeren var et transfermål for Stoke-manager Tony Pulis i forrige transfervindu.
Skysports.com

West Ham kan tvinges til å selge noen spillere over nyttår for å få regnskapet i balanse. Den 31-årige midtstopperen Matthew Upson kan være på vei til Merseyside.
tribalfootball.com

Liverpool må agere raskt hvis de skal følge opp interessen for det Marko Marin. Det rapporteres nemlig at Manchester united er i ferd med å trappe opp jakten på spilleren. Tyskeren ses på som den nye Lionel Messi, og har allerede 15 landskamper for Tyskland.
givemefotball.com

Ola Toivonen fortsetter å imponere foran Liverpools speidere. Han seneste prestasjoner har uten tvil blitt lagt merke til av Roy Hodsgon som er ute etter å hente inn en spiss for å lette scoringsbyrden på Fernando Torres.
tribalfootball.com

Torsdag 2. desember

Agenten til Keisuke Honda avviser at det har kommet noe konkret bud på den japanske midtbanespilleren.
- Det er ingenting, bare rykter. Spilleren har kontrakt med CSKA Moskva (til 2013), og han er på ferie nå. Situasjonen er stille og til dags dato har det ikke kommet bud på Honda, verken fra Liverpool eller andre klubber. Arsenal og AC Milan er også store klubber, men jeg gjentar at vi ikke er i kontakt med noen, sier Kees Ploegsma.
Calciomercato.it

Liverpool-linkede Eden Hazard sies å ha Arsenal som sitt foretrukne alternativ.
- Chelsea er den eneste klubben som har kommmet med en henvendelse. Han har kommet til enighet med presidenten om å ikke dra i januar, men noe kan godt skje mot slutten av sesongen. Real Madrid vil selvsagt være attraktivt, men Eden liker virkelig Arsenals spillestil under Arsene Wenger, uttaler en kilde.
Daily Mail

Standard Liege har ikke mottatt bud på Stefan Defour til tross for interesse fra Manchester United og Liverpool.
sport.co.uk

Liverpool håper i få i stand en avtale med Rennes-playmaker Sylvain Marveaux i januar slik at han kan komme på Bosman-overgang til sommeren. 24-åringen er inne i sitt siste kontraktsår og har fortalt Ligue 1-klubben at han ikke komer til å forlenge avtalen. Også PSG, Marseille og Monaco skal være interessert. Fra Frankrike antydes det at Liverpools sportsdirektør Damien Comolli allerede har vært i kontakt med spillerens representanter. Offisielt kan ikke spileren snakke med andre klubber før etetr nyttår.
Daily Mail

Ryan Babel linkes til West Ham, mens Liverpool fortsatt øyner overgang for Carlton Cole.
Metro

Både Liverpool og Everton følger situasjonen til Steven Taylor. Midtstopperens kontrakt med Newcastle utløper til sommeren.
The Guardian

Bayer Leverkusen sies å være villig til å komme med et bud på Daniel Agger i januar. Danskens fremtid på Anfield er usikker etter at han har havnet bak Carragher og Skrtel i rekken av midtstoppere i klubben.
Liverpool Daily Post

Brasilianske Santos står klar til å by på Lucas Leiva i januar. Sevilla og West Ham er også interessert i 23-åringen.
Daily Mail

Onsdag 1. desember

Liverpool-linkede Reto Ziegler ønsker å bli værende i Sampdoria.
- Jeg tror vår president, Riccardo Garrone, vet at jeg ønsker å bli her. Jeg føler 100 prosent for Sampdoria. Jeg ønsker å bære denne trøyen i ytterligere tre eller fire år. Jeg håper å komme til enighet 1.januar. Det har blitt rapportert at det er stor avstand mellom det som blir krevd og det som er tilbudt, men det er ikke sant, uttaler Reto Ziegler.
talkSPORT

Toulouses midtbanespiller Etienne Capoue er glad for at fransk presse setetr ham i forbindelse med klubber som Liverpool, Arsenal og Barcelona.
- Ja ,det er hyggelig, men jeg tenker på en overgang til en storklubb før neste sesong.
Live4liverpool.com

Juventus, Inter og Wolfsburg har alle kontakt Liverpool for å forhøre seg om en pris på Daniel Agger. Til tross for danskens skadeproblemer er tre klubber interessert i å hente forsvarsspilleren i januar.
Itasportpress

Med både Agger og Carragher på skadelisten ønsker Roy Hodgson å hente inn minst én erfaren forsvarsspiller i januar. Gary Cahill og Lilles Adil Rami er Liverpool-managerens fremste transfermål.
Daily Telegraph

Liverpool forbereder et bud på den colombianske spissen Teofilo Gutierrez, og Anfield-klubben skal være villig til å betale £6M for 25-åringen som spiller for Trabzonspor.
footylatest.com

Roy Hodgson forbereder et £10M-bud på Boltons midtstopper Gary Cahill nå som Jamie Carragher blir ute i tre måneder.
Daily Star

Birmingham-forsvarer Scott Dann er et mulig transfermål for både Liverpool og Tottenham.
Skysports.com

Tirsdag 30. november

Djibril Cisse settes i forbindelse med en retur til Liverpool i januar. Roy Hodgson er en av flere Premier League-managere som vurderer den nåværende Panathinaikos-spissen.
givemefootball.com

Liverpool følger Malagas forsvarer Ivan Gonzalez. Anfield-klubbens sjefsspeider Eduardo Macia har anbefalt 22-åringen til Roy Hodgson. Premier League-klubber har denne uken vært i kontakt med Malaga angående spillerens tilgjenglighet.
Cadena Ser

Malaga er i samtaler med Liverpool angånde en låneavtale for Dani Pacheco for og med januar.
Cadena Ser

Liverpool har allerede startet forhandlinger med CSKA Moskva om den japanske midtbanespilleren Keisuke Honda.
Sports Nippon

Adi Rami sies å være i Liverpools søkelys. Lille har satt en prislapp på 15 millioner euro på midtstopperen.
Imscouting.com

Bayern München er en av flere klubber so mer interessert i Dirk Kuyt.
footylatest.com

Roy Hodgson ønsker å hente Sunderlands Darren Bent. Men det kan komme til å koste £22M for å prise spissen vekk fra Stadium of Light.
caughtoffside.com

Zinedine Zidane, som er rådgiver for Real Madrids president Florentino Perez, sier at Liverpool kan få kamp fra Real Madrid om Lille-spilleren Eden Hazard.
- Det han har gjort for klubben sin er ekstraordinært. Vil det bli mulig å få se ham i Madrid en dag? Det kan det bli, uttaler Zidane.
Liverpool Daily Post

Mandag 29. november

Fra Spania rapporteres det at Sevilla har Lucas Leiva som transfermål i januarvinduet. La Liga-klubben er i markedet for en ny midtbanespiller etter at Tiberio Guarente blir ute med skade resten av sesongen. Representanter for Sevilla sies å ha reist til England for å ta rede på muligheten for en overgang og venter nå på respons fra Liverpool. Hodgson kan være fristet til å selge for å skaffe til veie midler for sine egne transferplaner.
skysports.com

Ryan Babels Liverpool-karriere kan være over i januar. Ifølge rapporter fra Italia har Liverpool og Juventus kommet langt i samtalene om en overgang for spilleren.
talkSPORT

Fra Italia rapporteres det at Liverpool vil komme med et bud på £21M for AS Roma-spissen Mirko Vucinic i overgangsvinduet i januar.
Sport.co.uk

Liverpool forbereder et bud på den franske spissen Kevin Gameiro. Arsenal skal allerede ha startet i samtaler med spillerens representanter om en £10M-overgang. Også Tottenham skal være interessert.
Metro

Liverpool linkes til en januarovergang for Hamburg-vingen Jonathan Pitroipa. Den 25-årige landslagsspilleren for Burkina Faso er verdsatt ti £5M.
Imscouting.com

Palmeiras kan friste Liverpool til å komme med et bud på den 27-årige angriperen Kleber Giacomace de Souza Freitasas. Roy Hodsgon vurderer også CSKA Moskvas Tomas Necid
Daily Mail

Liverpool leder jakten på Bolton-spissen Johan Elmander, men Roy Hodgson må nok bla opp £5M for å få sin mann.
Daily Mirror