Uke 50

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 19. desember

Milan Jovanovic skal være i søkelyset til de tyske klubbene Køln og Hamburg.
Sunday Mirror

En ny sponsoravtale verdt £125M vil gjøre at Barcelona kommer til å gå for Cesc Fabregas og Fernando Torres til sommeren.
Sunday Mirror

Liverpool vil prøve å hente den unge angriperen Daniel Sturridge på lån fra Chelsea i januar, men muligheter for kjøp for £5M til sommeren.
The People

Fredag 17. desember

Schalke vurderer å legge inn et bud på 3,5 millioner euro for Christian Poulsen.
TMW

Roy Hodgson holder øye med situasjonen til Emmanuel Adebayor i Manchester City.
Mirror

Liverpool har diskutert å kjøpe Wigan-vingen Charles N'Zogbia i januar, som et billigere alternativ til Ashley Young. N'Zogbia vil koste rundt £7M.
Daily Express

Liverpool vurderer Zenit St Petersburgs høyreback Alexander Anyukov. De røde har også Rennes defensive midtbanespiller Yann M'Vila som transfermål.
Daily Mail

Torsdag 16. desember

Liverpool skal kjempe med Aston Villa om å sikre seg Nurnberg-spilleren Mike Frantz. Den 24 år gamle tyskeren skal i følge sin agent definitivt bytte klubb i januar, og Liverpool skal ha fulgt midtbanespilleren denne høsten.
Sport.co.uk

Onsdag 15. desember

Liverpool-linkede Rod Fanni ser ut til å ende opp i Marseille i stedet for på Anfield. Den 29 år gamle Rennes-backen skal gjennomgå en medisinsk test hos Marseille i kveld, og vil skrive under for to og et halvt år med Marseille om han består testen. Liverpool skal nå vende søkelyset mot Stephan Lichtsteiner i stedet, i sin jakt på en høyreback. Den 26 år gamle sveitsiske landslagsspilleren har for øyeblikket tilhold i Lazio.
Daily Mail

Liverpool sikter seg inn mot Villarreal-vingen Santi Cazorla. Den 26 år gamle spanske landslagsspilleren har vist fin form denne sesongen.
Caughtoffside.com

Real Madrid skal igjen være interessert i Glen Johnson, etter at Jose Mourinho og klubbens høyreback Sergio Ramos er kommet på kant med hverandre. Johnson kan være i markedet for £12M.
Daily Mail

Joan Capdevilla skal ha avvist interesse fra Liverpool ved å signere en ny kontrakt med Villarreal.
talkSPORT

Liverpool vurderer å komme med bud på Carlton Cole hos West Ham og David Bentley hos Tottenham.
caughtoffside.com

Tirsdag 14. desember

Liverpools Director of Football Strategy, Damien Comolli, vil reise til Frankrike før nyttår for å speide på Sochaux sin offensive midtbanespiller Ryad Boudebouz. 20-åringen følges av en rekke europeiske toppklubber, og har den siste tiden blitt linket både til Lyon og Tottenham. Et bud på £4M kan være nok til at Sochaux gir slipp på den algeriske landslagsspilleren.
Goal.com

Mandag 13. desember

Liverpool vil forsøke å sikre seg Evertons 28 år gamle midtbanespiller Steven Pienaar for £4M i januar. Everton kan komme til å føle seg tvunget til å selge, da sør-afrikanerens kontrakt med Goodison-klubben løper ut til sommeren.
Caughtoffside.com

Juventus ønsker seg Glen Johnson i januar. Liverpool krever i så fall at de får den 30 år gamle spissen Amauri pluss penger i bytte.
Daily Mail

Liverpool linkes til Basels unge venstreving Valentin Stocker. 21-åringen har en høy stjerne i Sveits, og er allerede etablert på det sveitsiske landslaget. Det antydes at et bud på 6 millioner euro kan være nok til at Basel gir slipp på flankespilleren.
Insidefutbol.com

Liverpool har lagt inn bud på Ajax-spissen Luis Suarez. Budet skal være på 15 millioner euro, men Ajax verdsetter spilleren til nærmere 25 millioner euro. 23-åringen gjorde utrolige 49 mål i fjor, og står bokført med 11 mål på 22 kamper denne sesongen.
TMW

Liverpool viser interesse for den 22 år gamle Palermo-spilleren Josep Ilicic. Den unge sloveneren har imponert i italiensk fotball.
Totalsport.it