Uke 51

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 26. desember

Manchester United har gjort Pepe Reina som sitt hovedmål til sommeren. Edwin van der Sar legger mest sannsynlig opp, og Alex Ferguson skal stå klar med £20 millioner for å hente spanjolen. Reina har en klausul i kontrakten sin om at han kan forlate Liverpool dersom et visst antall millioner pund blir lagt på bordet.
Daily Mail

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Wolfsburg sin kraftspiss Edin Dzeko. Bosnieren er svært ettertraktet, og har lenge blitt linket til Manchester City, som skal være klar til å bla opp store summer for 24-åringen. De røde skal ikke ha mulighet til å konkurrere med City når det kommer til kjøpssum, men skal friste med å sende Daniel Agger og Ryan Babel den andre veien.
Sunday Telegraph

Lørdag 25. desember

Liverpool har trappet opp forsøket på å sikre seg Napolis 23 år gamle midtbanespiller Marek Hamsik ifølge rapporter i spillerens hjemland, Slovakia.
Talksport

Fredag 24. desember

Roy Hodgson skal følge situasjonen til Michael Johnson, som ikke har fått spilletid hos Manchester City etter at Roberto Mancini ble manager.
Caughtoffside.com

Liverpool vurderer legge inn et bud på £5M for den store midtstopperen Robert Huth hos Stoke.
Daily Mirror


Torsdag 23. desember

Liverpool settes i forbindelse med Inter Milans 19-åring Davide Santon.
givemefootball.com

Momo Sissoko linkes med en retur til Liverpool. Midtbanespilleren kan bli inkludert som en del av et bud fra Juventus i forsøk på å hente Glen Johnson.
tribalfootball.com

Liverpool har kommet med en henvendelse på Bordeaux-backen Benoit Tremoulinas (24).
givemefootball.com

Liverpool er interessert i Sampdorias venstreback Reto Ziegler. Spilelren kan forlate Serie A-klubben for den rette prisen.
givemefootball.com

Roy Hodgson vurderer å legge inn et bud på 9 millioner euro for Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel.
Tuttomercato

Fra Spania rapporteres det at Sevilla og West Ham er interessert i Christian Poulsen.
IMScouting.com

Manchester City fortsetter å følge situasjonen til Fernando Torres og anser ikke Liverpool-spissen som et urealistisk transfermål dersom de ikke klarer å hente Edin Dzeko fra VfL Wolfsburg.
Daily Mail

Onsdag 22. desember

Årets spiller i Russland, Alexander Kerzhakov, benekter at han skal være på vei til Liverpool i januar. 28-åringen benekter at han skal noe som helst sted, og sier at han føler seg hjemme i Zenit St. Petersburg.
Liverpool Echo

Tirsdag 21. desember

Liverpool skal igjen ha vist interesse for Eljero Elia hos Hamburg. Tyskerne skal verdsette Elia til £5M, mens Damien Comolli mener at prislappen bør være nærmere £3M.
The People

Et mulig kjøp av Shaun Wright-Phillips skal finansieres ved et salg av Glen Johnson til utlandet.
Metro.co.uk

Liverpool skal lede køen av en rekke klubber som følger med på hva som skjer med midtstopperen Scott Dann (23) hos Birmingham. Dann har foreløpig avslått tilbud om en ny kontrakt på St. Andrews.
Daily Mirror

Liverpool og Everton skal være interessert i den 24-årige vingen Matt Jarvis hos Wolves.
Daily Mirror

Mandag 20. desember

Liverpool jakter Southamptons unge midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain. Arsenal skal også ha den engelske U18-landslagsspilleren i søkelyset.
ClubCall