Uke 52

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 2. januar

Damien Comolli håper å signere Rennes-spiller Sylvain Marveaux på en pre-kontrakt de kommende dagene. Kantspilleren står fritt til å forhandle med andre klubber fordi hans kontrakt utløper til somemren.
Sunday Mirror

Chelsea-spissen Daniel Sturridge står høyt på listen over Liverpools transfermål.
Sunday Mirror

West Ham ønsker å hente Paul Konchesky på lån, men en overgang stoppes av at venstrebacken allerede har spilt for Fulham og Liverpool denne sesongen. Ifølge FIFAs overgangsreglement kan en spiller bare delta for to klubber i samme sesong.
Sunday Mirror

Sportsdirektør Damien Comolli har anbefalt at Liverpool går for Per Mertesacker. Werder Bremens 26-årige midtstopper er verdsatt til £10M.
Sunday Mirror

På Anfield ønsker man å hente Stokes Ryan Shawcross og Aston Villas Ashley Young, uavhengig om Roy Hodsgon blir værende som manager.
Sunday Mirror

Liverpool og Birmingham følger Watfords tenåringsspiss Marvin Sordell.
Sunday People

Lørdag 1. januar

Roy Hodgson er ivrig etter å hente Arsenals spiss Nicklas Bendtner. Spilleren er verdsatt til £8M.
Caughtoffside.com

Bayern München vurderer en overgang for Fernando Torres.
Tyske 4-4-2

Lille-president Michel Seydoux tilbakeviser rapporter om at Liverpool har kommet med et bud på £11M for spissen Gervinho.
- Jeg har lest om klubber som har kommet med gode bud på ham, men de har faktisk aldri nådd klubben, sier Seydoux.
TalkSPORT

Liverpool er klar til å beseire Real Madrid om signaturen til 20-årige Yann M'Vila. Midtbanespilleren til Rennes antas å ville koste £15M.
The Mirror

Liverpool vil starte gjenoppbyggingsprosessen ved å forsøke å hente Shaun Wright-Phillips fra Manchester City.
Click Liverpool

Fredag 31. desember

Liverpools skal være interessert i den 25-årige spissen Teofilo Gutierrez. Landslagsspilleren for Columbia spiller for tyrkiske Trabzonspor, og de røde kan være villig til å komme med et bud på £6M.
footballtransfertavern.com


Torsdag 30. desember

Hamburg-vingen Eljero Elia blir linket til Liverpool. Spillerens representanter er overbevist om at at overgang til Premier League-klubben kan være på trappene dersom Ryan Babel blir solgt i januar.
ELF Voetbal

Ronaldinho blir lagt frem for salg i England i håp om at Manchester United, Chelsea eller Liverpool skal vise interesse. Brasilianerens kontrakt utløper ved sesongslutt, og AC Milan håper å innkassere £7M for spilleren i januar.
Daily Mail

Ashley Young er Liverpools største transfermål i januar. Anfield-klubben forbereder et bud på £14M for Aston Villa-vingen.
Goal.com

Den nye Inter-treneren Leonardo har øremerket en sommerovergang for Fernando Torres.
caughtoffside.com

Onsdag 29. desember

Liverpool har formalisert sin interesse for Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel, og har lagt inn et bud på 10 millioner euro for 21-åringen. De røde håper dermed å sikre seg hollenderen i januar.
Talksport

Liverpool vurderer et bud på Inters 19-årige back David Santon.
Itasportpress

Stoke-forsvareren Robert Huth har blitt linket til Liverpool, men selv er han tilfreds på Britannia Stadium. - Jeg har fått noen tekstmeldinger om historien. Det plager meg ikke fordi jeg har det flott her i Stoke, uttaler Huth.
Givemefootball.com
 
Ifølge rapporter fra Spania skal også Villarreal, i tillegg til Malaga og Sevilla, være interessert i lucas Leiva.
IMScouting.com

Tirsdag 28. desember

Liverpool har lagt inn et bud på 12,5 millioner euro for Lilles ivorianske spiss Gervinho. Ligue 1-klubben antas å kreve 15 millioner for spilleren, men kan senke sitt prisforlangende for å opprettholde et godt forhold til de røde.
TMW

Djibril Cissé spiste lunsj med Steven Gerrard mandag, og det har satt fart i spekulasjonene om at den nåværende Panathinaikos-spissen kan være på vei tilbake til Liverpool FC.
Daily Mail

Liverpool er ivrig etter å få i stand en permanent avtale for Marseille-vingen Hatem Ben Arfa, som er på lån i Newcastle denne sesongen. 23-åringen er på vei tilbake fra et benbrudd han pådro seg i oktober.
Caughtoffside.com

Juventus går aktivt inn for at Liverpool skal kjøpe spissen Amauri neste måned. Torino-klubben har vært regelmessig i kontakt med Liverpool angående Alberto Aquilani og interessen for Glen Johnson. Generaldirektør Beppe Marotta håper at Liverpool vil komme med et bud på £8M.
La Stampa

Hull-manager Nigel Pearson håper å overtale Liverpool til å la Daniel Ayala fortsette i Championship-klubben ut sesongen.
Liverpool Daily Post 

Roy Hodgson skal være beredt til å kjempe med sin tidligere klubb Fulham om Crystal Palace' spennende unge spiss Wilfried Zaha. "The Eagles" vil ønske £2M for 18-åringen, men i en ideell verden vil han bli værende på Selhurst Park ut sesongen.
Daily Mirror

Stoke-forsvarer Robert Huth planlegger å takke nei til en £5M-overgang til Liverpool for å fortsette karrieren på Britannia Stadium.
Daily Mirror

Mandag 27. desember

Jordy Brouwer er ønsket av ADO Den Haag. Trener John van Brom kjenner den 22-årige spissen fra tiden i Ajax.
Ajaxshowtime.com

Liverpool vurderer en overgang for Inters midtbanespiller Sulley Muntari.
Caughtoffside.com

Liverpool og Tottenham jakter Atlético Madrids tidligere Arsenal-spiller Jose Antonio Reyes.
IMScouting.com

Joe Cole skal være et transfermål for West Ham, klubben han en gang var kaptein for.
Caughtoffside.com

Chris Mavinga er på vei til å bli lånt ut til belgiske Racing Genk for resten av inneværende sesong.
France Football