Usikkert West Ham

Scott Parker forventes ikke å bli klar til kveldens kamp på Anfield, mens Mark Noble er blant dem som er blitt friskmeldt i tide for gjestene. Gode minner for manager Avram Grant.

Det er ikke helt bekreftet, men visekaptein Scott Parker vil trolig være ute for West Ham med en infeksjon i brystet. Andre som definitivt er ute er Manuel da Costa, Jack Collison og Thomas Hitzlsperger.

Tal Ben Haim, Kieron Dyer og Valon Behrami er andre som de siste dagene har kjempet for å bli spilleklare til møtet på Anfield, mens Mark Noble, Junior Stanislas og Zavon Hines er blitt friskmeldt. Spesielt er det overraskende at Noble rekker kampen.

- Han er utrolig, sier manager Avram Grant om Noble til West Hams hjemmeside. – Han spilte to uker etter sin blindtarmsoperasjon.

- Jeg tilbrakte en uke der, fortsetter Grant om da han reiste til Liverpool på 70-tallet som en ung trener. - Det var annerledes siden med unntak av Ron Greenwood hos West Ham og i Liverpool, trente alle de andre lagene med høye baller og mye innsats. Liverpool og West Ham spilte en fotball som var uvanlig på den tiden.

- Jeg var veldig ung. Jeg ventet på at assistentmanageren (Bob Paisley) skulle hente meg til trening og jeg hadde på meg en blå skjorte. Jeg kjente ikke til rivaliseringen mellom Liverpool og Everton. Jeg stod foran hotellet og han så på meg og sa, “du har på deg en blå skjorte”.

- Jeg spurte hvorfor det var galt og han bare gjentok “du har på deg en blå skjorte”. Jeg lurte igjen på hva som var galt med den skjorta og han spurte meg hvor jeg skulle. Jeg sa Liverpool og han sa at jeg var gal. Da byttet jeg skjorte.

- Du kan føle historien når du er på Anfield. Det er noe annerledes og vi ser fram til kampen.