Van der Vaart og Jenas tvilsomme for Spurs

Tottenham melder på sine offisielle nettsider at Rafael Van der Vaart i beste fall har 50% sjanse til å bli skadefri i tide til søndagens kamp mot Liverpool. Jermain Jenas også usikker til kampen.

Van der Vaart pådro seg en ankelskade i Tottenhams 3-2 seier over Arsenal forrige helg, og var ikke involvert i onsdagens Champions League-match mot Werder Bremen. I sistnevnte kamp haltet Jermaine Jenas av banen etter å ha fått en skade i baksiden av leggen.

- Rafaels sjanser til å spille er i beste fall 50%. Han kommer ikke til å trene i dag, så i morgen blir hans siste mulighet til å bevise at han er skadefri, uttaler Spurs-manager Harry Redknapp til London-klubbens nettsted.

- Vi klarte oss bra onsdag kveld, hvor vi spilte med to spisser og hele tiden virket farlige. Jermain Defoe blir i stadig bedre form, og vil igjen bli involvert på søndag. Dersom Rafael blir skadefri er det storartet, men det er tvilsomt, legger han til.

- Jermain Jenas kjente antydning til en strekk i baksiden av leggen, og skal ha en scan i dag. Vi håper det ikke er en rift i muskelen. Vi får vente og se.

Tottenham rapporterer ellers at Michael Dawson er tilbake i trening med førstelaget. Ledley King (lyskeskade), Jonathan Woodgate (lyskeskade) og Jamie O'Hara (ryggskade) er definitivt uaktuelle til søndagens kamp.