Variert Liverpoolprogram i sommer

Til tross for at det ikke bli treningskamp mot VIF blir det likevel mange arrangementer å velge mellom i sommer. Det skal spilles tre legendekamper og arrangeres flere fotballskoler hvor tidligere spillere har regien. Her har du oversikten.

 

 4-6.juni:

Rosenborg Legends – Liverpool Legends

Sommerens røde program starter om bare få uker i Trondheim med legendekamp på Lerkendal, seminar og andre arrangementer i løpet av et spenstig 2-dagers program.

Les mer her.

24-26.juni:

TLW Fotballskole Nordkapp

For første gang avholdes det fotballskole med Liverpool-profil så langt nord i landet. Legendene gleder seg allerede til å midnattssol og krabbesafari!

Les mer her.

28.6-2.7:
TLW Fotballskole Lyngdal

The Liverpool Way fotballskole setter deretter kursen mot Sørlandet og Lyngdal. Programmet avsluttes med Sportsmans Dinner på Rosfjord lørdags kvelden.

Les mer her.Alan Kennedy og de andre legendene kan treffes flere steder i sommer

 

Juni-august:
Liverpool Fotballkole

I samarbeid med Phil Thompson og John Aldridge arrangeres det flere skoler i tidsrommet juni, juli og august. Sjekk oversikt her:

21-23.06 - 24-26.06: Jessheim - Ull/kisa

28-30.06 - 01-03.07: Fredrikstad - Sellebak

02-04.08 - 05-07.08: Harstad - Harstad IL

09-11.08 - 12-14.08: Egersund, Eiger
Les mer her.

 

8. juli:
Grane Old Stars – Liverpool Legends

Grane arrangerer igjen legendekamp på det fine kunstgresset sitt og håper på publikumsrekord den 8. juli. Det blir trolig også TLW fotballskole i dagene før kampen.

Les mer her.


8-11. juli:

Florø Oldboys – Liverpool Legends

Legendene er tilbake i Florø igjen for sin tradisjonelle legendsweekend. Nytt av året er egen supportercup. Ellers blir det konserter med bla DDE, Saw Doctors og The Commitments.

Les mer her.

Det er fantastisk at navnet til Liverpool FC kan knyttes til så mange kvalitetsarrangementer og Supporterklubben anbefaler alle å støtte opp der de kan denne sommeren.