Viktig uke for unge spillere

Reservelagstrener John McMahon ser fram til en uke hvor et ungt lag ventes å spille mot Utrecht i Europa League, og klubbens juniorer spiller i den nasjonale cupen.

- Det faktum at vi allerede er klare for videre spill i Europa League antyder at sjefen igjen vil benytte noen av de unge spillerne, sier McMahon til liverpoolfc.tv.

- Kampen mot Utrecht spilles på Anfield slik at guttene vil få støtten av hjemmepublikummet. Typer som Nathan Eccleston og Danny Wilson har allerede fått oppleve dette, men det kan gi noen av de andre unge en stor sjanse til å vise seg frem. Jack Robinson og John Flanagan var på benken under bortekampen i Bukarest og det kan bare være bra for deres utvikling.

- Det ville vært hyggelig om noen av guttene blir involvert mot Utrecth. Hvis så er tilfellet, da håper jeg de bare går ut og nyter øyeblikket.

Samme kveld som Liverpool avslutter sitt gruppespill i Europa League skal også U18 spille i den nasjonale juniorcupen, borte mot Notts County.

- Jeg vil trolig reise for å se på juniorkampen slik det ser ut nå, fortsetter McMahon, som har spillere på sitt reservelag som også er unge nok til å spille for U18. – Forhåpentligvis vil ikke været sette en stopper også for den kampen.

- Hvis vi spiller med det beste laget som er tilgjengelig, da kan dette gå hele veien. Det er noen veldig talentfulle spillere her. Rodolfo (Borrell) har fått organisert sitt lag, de er fysisk sterke og en kreditt til sine trenere.

Med en vinter som også har tatt solid tak i England, er reservelagserien blitt hardt rammet av utsatte kamper.

- Det er alltid skuffende når kamper blir utsatt, forklarer McMahon. – Du forbereder deg til kamp og psyker deg selv opp, bare for å bli skuffet.

- Vi har gjort det ok denne sesongen. Vår ligaposisjon som lederlag er likevel kunstig, da vi har tapt flere kamper enn jeg skulle ønske. Vi har ikke scoret nok mål og sluppet inn for mange. Jeg vet vi kan gjøre det bedre som lag, og individuelle prestasjoner kan også bli bedre.

- Vi behøver å se en raskere utvikling fra noen av spillerne. Det er de også klar over selv. De må nå komme seg videre og vise at de er gode nok til å spille for førstelaget.