Vil bruke Aurelio på midtbanen

Fabio Aurelio er endelig skadefri igjen, og nå avslører Roy Hodgson at han vurderer å bruke brasilianeren på venstresiden av midtbanen i de kommende kampene. Aurelio er tiltenkt en plass i startoppstillingen mot Steaua Bucuresti.

Aurelio spilte de siste 18 minuttene av 3-0 seieren over West Ham som venstreving, og Hodgson tror dette er en posisjon hvor han kan få god nytte av brasilianerens gode pasningsfot.

- Han kan definitivt spille på venstresiden av midtbanen. Når vi hentet ham tilbake til klubben, var det fordi vi mente at vi hadde behov for to gode venstrebacker. Tanken var at han skulle konkurrere om venstrebackplassen. Men jeg så hvor bra han gjorde det da han ble flyttet frem på midtbanen mot Trabzonspor, og han har selv fortalt meg at han ofte spilte på midtbanen i Valencia, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Det er definitivt en mulighet for at vil benytte ham på midtbanen. Dersom han holder seg skadefri, vil han gi laget vårt et løft. Jeg har ham i tankene til startoppstillingen mot Steaua Bucuresti, så jeg håper han kan holde seg skadefri frem til da, slik at jeg får se ham spille 90 minutter i en kamp, legger manageren til.

Aurelio har slitt voldsomt med skader i sin Liverpool-karriere, noe som har resultert i bare 114 kamper på over fire sesonger på Anfield.

- Han har blitt nødt til å jobbe svært hardt, fordi han har vært forfulgt av skader og uhell i et par år nå. Det var hyggelig å se ham tilbake på banen mot West Ham. Jeg syntes han spilte med stor selvtillit, avslutter Hodgson.