Vil gjerne spille mot Utrecht

Det er ventet at Roy Hodgson vil mønstre et reservepreget mannskap mot Utrecht på onsdag. Dirk Kuyt håper imidlertid at han får spille kampen, ettersom han har en fortid i den nederlandske klubben.

Liverpool er allerede videre til cupspillet i Europa League, og det som gruppevinnere. Derfor er onsdagens kamp mot Utrecht kun av akademisk betydning for Roy Hodgson. Manageren har derfor hintet om at flere av de som ikke spiller fast på førstelaget vil få sjansen mot nederlenderne.

Dirk Kuyt håper imidlertid at det blir gjort et unntak for ham, i og med at han har spilt for Utrecht tidligere i karrieren.

- Jeg er en spillertype som ønsker å være involvert i alle kamper. Dersom manageren trenger meg, vil jeg være klar for å spille på onsdag, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har stått over flere kamper grunnet skader denne sesongen, så jeg håper jeg får spille mot min tidligere klubb, legger han til.

- Vi spiller mange kamper i løpet av en sesong, og man kan åpenbart ikke spille i alle. Men det ville ha vært fint å få spille mot Utrecht på Anfield.

- Vi har gjort det virkelig bra i Europa League, og det ville vært fint å avslutte gruppespillet med en god prestasjon på hjemmebane.

- Jeg hadde en fin tid i Utrecht, og jeg har fortsatt mange gode venner i klubben.