Werner med støtte til Hodgson

Roy Hodgson har uttrykt at han frykter for sin fremtid i Liverpool. NESV-formann Tom Werner har nå gått ut på BBC Five Live og gitt ytterligere forsikringer til manageren. Eierne møter supporterne i morgen.

- Hodgson må få tid på seg. Vi har stor tro på Roy. Ingen kan være fornøyd med sesongstarten, men laget må få tid til å sette seg. Vi hadde en hyggelig prat med Roy i går, og ser frem til å snakke ytterligere med ham i morgen, uttalte Werner i programmet Sportsweek på BBC Radio Five Live tidligere i dag.

Werner avslørte også at de nye eierne vil møte representanter for supporterne på Merseyside i morgen.

- Det er en resept på katastrofe å vingle frem og tilbake. Jeg ser ingen grunn til at Roy ikke skal være manageren vår dette året og i fremtiden. Vi kommer helt klart til å gi ham tid.

- Jeg ønsker ikke å komme med for mange løfter, men vi forventer at situasjonen til klubben vil bedre seg.

På spørsmål om Hodgson vil få penger å rutte med på transfermarkedet, svarte Werner:

- Ja, absolutt.

- Vi går ikke til verket som en okse i en porselensbutikk. Førsteprioritet er å lytte.

- Vår første beskjed til spillerne og Roy var at vi støtter dem, og at vi har tillit til Roy. Vi forsøkte å oppmuntre dem, og vi ønsket å vise ansikt og fortelle at vi har startet på jobben.

- Vi er klar over at vi skal konkurrere i en meget tøff liga her. Liverpool er en av de største klubbene i verden, og vi må sørge for å øke inntektene, spesielt globalt. Men vår beskjed til spillerne i går var at vi har vært klar over at det har vært litt urolig sjø i det siste, og vi ønsket å forsikre dem om hvem vi er, og at vi ønsker å stabilisere situasjonen.

- Spillerne var optimistiske, og virket ved godt mot. Vi har alle et ønske om å vinne. Å vinne er ekstremt tilfredsstillende. Vi lover ingenting. Det er vår stil å love lite og levere mye. Det er en stor utfordring å få Liverpool til topps igjen, men vi elsker å vinne.

- Alt handler om å vinne. Dersom vi vinner, vil vi styrke merkenavnet i Asia. Men det handler egentlig bare om trofeer. Alt faller på plass dersom du har en veldig konkurransedyktig tropp.

- Jeg mener lønnsutgiftene bør økes. Vi har skjønt at det er en sterk sammenheng mellom lønnsutgifter og suksess i Premier League. Vi tenker ikke kortsiktig. Vi er ikke kortsiktige investorer.

- I morgen skal vi møte en gruppe supportere. De er grunnlaget for enhver klubbs suksess. Vi har ikke noen agenda i morgen. Vi ønsker bare å lytte, og reparere en bro som kanskje kan være litt ødelagt.