Wilson lærer av Carra

Danny Wilson forteller i et intervju med Liverpoolfc.tv at han stadig lærer fra Jamie Carragher. I fjor var det David Weir som var skottens læremester. - Situasjonen i LFC i år ville vært lik den i Rangers denne sesongen.

Danny Wilson hadde en glimrende førstesesong i skotsk fotball, hvor han spilte seg til fast plass på laget og dannet et godt stopperpar med David Weir. Da Liverpool meldte sin interesse ønsket ikke 18-åringen å signere en kontraktsforlengelse med de skotske trippelmesterne, og gikk heller til Liverpool for en overgangssum på £2M (kan stige til £5M etter enkelte kriterier).

I Rangers spilte han sammen med veteranen David Weir i midtforsvaret. Den tidligere Everton-stopperen lærte Wilson mye, og nå er det Carragher som skal være hans læremester.

- David Weir hadde en enorm innflytelse på meg i Rangers. Jeg har bare vært i Liverpool en liten stund, og etter å ha sett Jamie Carragher føler jeg at jeg kan lære en del fra han. Det er mye jeg har lært allerede, som jeg kanskje ikke kunne før. Jeg legger til ting i spillet mitt hele tiden, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Jeg var på benken i Europa League-kampen forrige uke, og det er den eneste tellende kampen jeg kunne vært involvert i. Og så spilte jeg 45 minutter i vennskapskampen mot Mönchengladbach, og det var jeg fornøyd med.

- Folk sier at jeg kanskje ikke kommer til å få like mye spilletid her som jeg ville fått i Rangers, men der ville jeg fått det samme problemet som her, ettersom Webster kommer tilbake.

- Rangers har et luksusproblem på midtstopperplass, så jeg befinner meg i samme situasjon her, men føler jeg kan lære mer fra toppspillere her.

- Jeg vil bare være fornøyd med å få en kamp når jeg kan, og håper jeg får sjansen så fort som mulig, avslutter Wilson.