Wilson med scoring i landslagsdebuten

Danny Wilson var ikke snauere enn at han scoret i sin A-landslagsdebut for Skottland. David N'Gog spilte en drøy time for Frankrike U21. Conor Coady ledet England U18 til seier over Polen. Jack Robinson kom inn i pausen.

Danny Wilson har spilt kun en kamp for Liverpools førstelag - ligacupkampen mot Northampton. Likevel fikk han spille fra start for Skottlands A-landslag i kveldens privatlandskamp mot Færøyene. Og Liverpool-stopperen var ikke snauere enn at han takket for tilliten med å føre skottene i ledelsen etter 24.minutter på Pittodrie i Aberdeen. Etter 31 minutter økte Kris Commons til 2-0, mens Jamie Mackie la på til 3-0 i første omgangs siste spilleminutt. Wilson var nest sist på ballen. I annen omgang kom det ingen flere scoringer, og Liverpool-stopperen ble byttet ut etter en times spill.

David N'Gog var å finne i startoppstillingen til Frankrike U21 i kveldens privatlandskamp mot Russland U21 i Le Mans. Liverpool-spissen dro opp et fint angrep sammen med Henri Saivet etter 22.minutter, men Russlands keeper fanget sistnevntes avslutning etter først å ha gitt en retur. To minutter før pause var så N'Gog involvert i fint kombinasjonsspill med Gabriel Obertan og Moussa Sissoko. Sistnevnte avsluttet angrepet, men nok en gang reddet Russlands keeper. Dermed stod det 0-0 da lagene gikk til pause. I det 50.minutt forsøkte N'Gog seg med en heading, på et innlegg fra høyre, men traff ikke mål. Liverpool-spissen ble byttet ut etter 62 minutter, og bare minuttet etter scoret Russland kampens eneste mål.

Liverpools Conor Coady var lagkaptein, og spilte hele kampen da England U18 vant komfortabelt 3-0 over Polen U18 på Adams Park i Wycombe i kveld. Jack Robinson kom inn i pausen, og spilte hele annen omgang. For begge Liverpool-spillerne var dette debuten på U18-nivå.