Wilson øyner en sjanse

Danny Wilson er en av ungguttene som i det minste håper på en benkplass mot Napoli i morgen, etter at skotten noterte seg for scoring og målgivende for reservelaget.

Danny Wilson hadde ingen god debut da han spilte fra start mot Northampton i Carling Cup nylig. Fortsatt bare 18 år håper imidlertid skotten å kjempe seg tilbake i planene til Roy Hodgson.

Wilson er med i troppen som har reist til Napoli for å spille i gruppespillet i Europa League, og med folk som Johnson, Agger, Meireles, Lucas, Gerrard, Kuyt og Torres hjemme på Merseyside kan det åpne seg en sjanse for en av de yngre spillerne.

- Jeg ser fram til denne kampen, sier Wilson til liverpoolfc.tv.– Jeg må bare prøve å få så mye erfaring som mulig og å gjøre mitt beste.

- De neste par kampene er virkelig viktige for oss, men vi vil ta en kamp om gangen og forhåpentligvis få et par seire som kan bringe oss inn på rett spor igjen.

- Jeg har ikke hatt så mange sjanser på førstelaget, slik at det var godt å få en kamp på reservelaget, fortsetter forsvareren etter at han headet inn åpningsmålet og la opp til utligningen da reservene spilte 3-3 mot Blackburn. – Forhåpentligvis la også manageren merke til det.

- Jeg var fint å kunne score mitt første mål for Liverpool. Jeg greide å komme meg unna min oppasser, og selv om det ikke var den reneste headingen jeg har fått til teller alle mål like mye.

- Vi ledet 2-0 og håpet og score flere mål, men ble så presset tilbake og Blackburn snudde kampen.

- Jeg er ikke kjent for mine innlegg, men jeg greide å få ballen inn i straffefeltet og Nathan sørget for en god avslutning. Han har spilt bra for reservene og det var fint å se ham scoret et par mål. Jeg synes også Dani Pacheco gjorde det godt som innbytter og han vant nesten kampen for oss mot slutten da deres keeper gjorde en glimrende redning.