Wilson tilbake i miniderbyet

Danny Wilson har ristet av seg skaden han pådro seg i landslagsdebuten for Skottland, og vil være i aksjon for Liverpools reservelag i kveldens lokaloppgjør mot Everton. En kamp som vises direkte på LFC TV Online klokken 20.00.

Wilson var ikke snauere enn at han scoret i landslagsdebuten, da Skottland slo Færøyene 3-0 i forrige uke. Nå blir det sceneskifte for 18-åringen, som er tilbake i hverdagen hos Liverpools reservelag.

Reservelaget sliter med en del skader for tiden, så det vil være svært verdifullt for manager John McMahon å ha Wilson tilbake etter den lille skaden han pådro seg i landskampen.

- Jeg er veldig fornøyd med at Danny fikk sjansen for Skottlands A-landslag. Han har stort potensial, og jobber hardt. Han har nå begynt å høste fruktene av det harde arbeidet, og vi var henrykt over å se ham i aksjon for Skottland, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Nå vil han være tilbake i aksjon for oss i kveld. Det vil også Dani Pacheco og Nathan Eccleston være. Nok en gang stiller vi med et ungt lag. De tre nevnte er de eneste med litt erfaring fra et høyere nivå, slår reservelagsmanageren fast.

- Jeg er fornøyd med troppen vi har for øyeblikket. Vi har dessverre noen skader, på spillere som Andre Wisdom, Chris Mavinga og Nicola Saric, men vi kan likevel oppnå gode resultater om vi spiller opp mot vårt beste.

Reservelaget leder gruppe B i Barclays Premier Reserve League North. De røde har sanket tre poeng mer enn kveldens motstander, Everton, som ligger på andreplass. Kveldens miniderby blir derfor enda mer prestisjefylt enn vanlig.

- Vi vet lokaloppgjørene er harde kamper, men vi må anse dette som enda en storkamp i rekken av storkamper for oss. Vi må sørge for at balansen i laget blir riktig, og spille attraktiv fotball. Vi må klare å holde formasjonen, både når vi har ballen i laget og når vi ikke har den.

- Dette er en kamp mot våre lokale rivaler, Everton, men vi må se på den på samme måte som en kamp mot Manchester City, Blackpool eller Wigan. Vi må gjøre de riktige tingene i alle kamper vi spiller. Kampen blir litt spesiell fordi det er Everton, men vi må tenke på det som en helt vanlig kamp.

- Denne sesongen har vi noen flere lokale gutter på laget, sammenlignet med de siste årene. Karer som Jack Robinson og John Flanagan vil nok ha et sterkt ønske om å gjøre det bra når familie og venner kommer for å se dem spille miniderbyet.

- Jeg har spilt i slike kamper selv, og vet at de betyr noe ekstra for spillerne. Men du kan ikke la dette ta fokus bort fra arbeidsoppgavene. Spillerne kommer trolig til å føle litt ekstra press nettopp fordi det er et lokaloppgjør, men det må de håndtere. Forhåpentligvis lar de eget spill snakke for seg i kveld, slik at vi vinner kampen. Spiller vi bra, vil poeng og tabellplassering komme av seg selv. For meg handler dette om spillerutvikling. Klarer vi å fortsette en positiv utvikling av spillere, er jeg fornøyd.