Wilson trives under Hodgson

Danny Wilson forteller at han har lært mye etter at han kom til Liverpool. Midtstopperen kan følge i fotsporene til de skotske stopperlegendene Gary Gillespie, Alan Hansen og Ron Yeats.

Danny Wilson har kun spilt én førstelagskamp for Liverpool etter overgangen fra Glasgow, men er for første gang tatt ut i Skottlands A-landslagstropp til privatlandskampen mot Færøyene.
- Roy har vært utmerket mot meg siden jeg kom til Liverpool, forteller Danny Wilson til skotsk avis.

- Han er en topp manager og har mye erfaring i spillet, akkurat som Walter Smith. Jeg er sikker på at sjefen vil få stor innflytelse på min karriere.

- Jeg har bare vært i Liverpool i fire måender, men jeg har lært så mye fra ham og alle andre i klubben.

- Jeg er mer årvaken defensivt enn noen gang tidligere. Spillet mitt blir bedre, men det ville det ved å jobbe sammen med spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres.

- Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre start i Rangers, trene og spille ved siden av topp proffer som David Weir. Nå er jeg i en av de største klubbene i Premier League og Europa. Så jeg kan bare bli bedre fremover.

- Roy er en seniorskikkelse innen fotball, akkurat som Walter. Og jeg er heldig som i en alder av 18 har fått erfaring av å jobbe med dem.