Ytterligere press på eierne

Nettstedet footballeconomy.com hevder at RBS kan kreve inn betaling av gjeld i oktober. Bitter Yossi Benayoun etter rød exit. Flere spisser linket til Anfield.

Fremskynding av salg?
Nettstedet footballeconomy.com skriver i en artikkel at Royal Bank of Scotland (RBS), hvor Liverpools eiere gjennom Kop Holdings skylder omtrent £350M, nå er i ferd med å miste tålmodigheten over manglende fremgang i forhold til et salg av klubben. Det generelle synet er at Hicks og Gillett har satt en for høy prislapp, gitt at en ny eier er forventet å i tillegg være garantist for bygging av en ny stadion i Stanley Park.

Ifølge footballeconomy er det mulig for RBS å kreve inn et stort gjeldsbeløp i oktober, noe som kan medføre mislighold av lån og at klubben vil bli overført til banken slik som nylig hendte med Roma i Italia.

Det kan være tegn som tyder på at RBS har kommet med hint til formann og forhandler Martin Broughton om at man ønsker en ny eier på plass i løpet av sommeren.

Footballeconomy.com tror ikke det vil ende med mislighold av gjelden, men at det i det minste er gode nyheter at dette nå vil legge ytterligere press på eierne med å få solgt Liverpool FC.


Legger all skyld på Benitez
Det var ikke akkurat noen stor hemmelighet, men i et eksklusivt intervju med News of the World, retter Yossi Benayoun flengende kritikk av Rafael Benitez. Israeleren sier at han hadde bestemt seg for lenge siden at han ønsket å forlate klubben som følge av daværende manager Benitez i Liverpool. Han ble ikke behandlet med respekt, ble satt ut av laget etter å ha scoret og spilt bra, og trivdes generelt ikke.


Vurderer angripere
Viktigst for Roy Hodgson og Liverpool de nærmeste dagene vil være å få en endelig klarhet i fremtiden til spesielt Fernando Torres og Steven Gerrard, og også Javier Mascherano. De røde blir stadig satt i forbindelse med angripere i engelsk presse, men om det er for å ha linet opp en eventuell erstatter for Torres eller om man søker en spiss i tillegg til spanjolen skal være usagt.

I søndagsavisene hevder Sunday Telegraph at Hodgson har vært i samtaler med Wolfsburg angående Edin Dzeko, som skal være verdsatt til £30M. Sunday Express mener at Loic Remy er aktuell fra Nice for £15M.