Zola kan velge og vrake i spisser

Mens Liverpool kanskje må unnvære Fernando Torres i mandagens kamp, kan West Ham-manager Zola velge og vrake i spisser. Trolig starter han med Carlton Cole og Ilan på topp.

I bakhånd har italieneren Mido, som har blitt frisk av et virus, Benni McCarthy og Guille Franco.

- Vi har mange muligheter på topp. Alle spissene er tilbake, nå som Mido er klar til kamp igjen. Det gir meg valgmuligheter, noe som alltid er bra for en manager, sier Gianfranco Zola til West Hams offisielle nettsider.

- Ilan har gjort det meget bra. Jeg er veldig imponert over ham. Gutten har ventet på sin sjanse, og nå tar han vare på muligheten. Han vil starte kampen på mandag, bekrefter West Ham-manageren.

- Liverpool er et lag som alltid er i stand til å skape trøbbel for deg. Jeg vet at Torres er viktig for dem, men jeg har også stor sans for David N'Gog. Er det han som spiller, er jeg sikker på at han vil lage trøbbel for oss. Vi bør ikke leve i den tro at det vil være en stor fordel for oss om Torres ikke spiller. Vi må prestere selv.

- Uansett hvilket lag de stiller med, vil de gi oss tøff motstand. Det er sikkert. Vi må først og fremst sørge for at vi selv spiller bra, og så må vi ha litt flaks, avslutter West Ham-manageren.

The Hammers må unnvære Scott Parker (suspesjon), Herita Ilunga (akilllesskade), James Tomkins (ankelskade), Zavon Hines (kneskade) og Kieron Dyer (hamstringskade). Luis Boa Morte er tilbake og har spilt for reservelaget, men trolig kommer denne kampen for tidlig for ham etter å ha vært langtidsskadet.

Liverpool må definitivt klare seg uten Martin Kelly, Fabio Aurelio, Emiliano Insua og Martin Skrtel. Og kanskje også Fernando Torres.