- Carroll bør stå over U21-EM

Alan Hansen mener Andy Carroll vil ha bedre av stå over U21-EM til sommeren. Da vil spissen stå bedre rustet både til neste sesong og i EM-sluttspillet for seniorer i 2012.

Liverpool-legenden Alan Hansen er overrasket over at Andy Carroll og Arsenals Jack Wilshere kan komme til å bli tatt ut i Englands tropp til sommerens U21-EM.
- Jack Wilshere har alle muligheter til å utvikle seg til engelsk fotballs neste superstjerne. Akkurat som Andy Carroll virker Arsenal-spilleren å kunne bli en hjørnestein for Englands lag i neste års EM og i årene som kommer, uttaler Alan Hansen ifølge Liverpoolfc.tv.

- Det er besynderlig hvilken nytte Fabio Capello og Stuart Pearce tror noen av dem vil få ved å bli frarøvet sommerpausen. I stedet vurderer både italieneren og den tidligere Manchester City-manageren å sende dem til Europamesterskapet for U21 i Danmark i juni.

- Capello må vite at det bare er to turneringer som betyr noe: VM og EM for seniorer. Det er der prestisjen og respekten fra resten av kontinentet og resten av planeten ligger. Hans målsetting, hans eneste mål, er å vinne Euro 2012.

- For å ha noe håp om det trenger England spesielt å ha Wilshere til å fyre på alle sylindere både i sluttspillet i Polen/Ukraina neste år og i kvalifiseringskampene på begynnelsen av neste sesong.