- Carroll er den beste nr.9 for oss

Kenny Dalglish har tro på at Andy Carroll kan følge i fotsporene til Ian Rush, Robbie Fowler m.fl. og bli en verdig arvtager til trøye nummer 9. To fantastiske signeringer, mener King Kenny om Suarez og Carroll.

Andy Carroll er hentet inn som erstatter for Fernando Torres, og 22-åringen fikk mange kritiske spørsmål om han kan leve opp til forventningene og en prislapp på £35M. Kenny Dalglish slo tilbake mot kritikerne.
- Vi er litt mer begeistret for at Andy Carroll har kommet til oss enn det dere er. Hvert eneste spørsmål dere stiller har negativitet i seg, uttalte Kenny Dalglish på dagens pressekonferans .

- Jeg ser ingen grunn til å være negativ på noen måte angående at Andy Carroll har signert for Liverpool. Det er en flott signering for oss, akkurat som signeringen av Luis.

- Vi kan forsikre Andy om at vi er langt mer positive enn dere. Vi ser frem til å få ham frisk og klar. Jeg er sikker på at han er ivrig etter å spille også. Vi må bare være bevisste på at han ikke presser seg for hardt. Vi skal passe på ham og få ham frisk. Han får spille når han er klar.

- Det kan gå noen uker, men vi signerte ham ikke for noen få uker. Vi signerte ham for fem og et halvt år.

- Vi ønsket å forbedre stallen vi hadde. Disse to guttene er fantastiske fotballspillere, og begge er unge.

- Luis kom inn i går kveld og ga oss et eksempel på hva vi kan forvente. Andy har til gode å spille, men i en alder av 22 år har han et fantastisk potensial. Han er allerede en del av Englands tropp.

- Han er en fantastisk signering og den beste personen vi kunne hentet inn til å spille i trøye nummer 9. Dere kan ta i betraktning hva han har foretatt seg i så ung alder – han hadde nummer 9 i Newcastle. For en på 22 år, så er det mye å bære på skuldrene. Han har vist i Newcastle at han er kapabel til å klare det.

- Alle som kan ha trøye nr. 9 der oppe og score må,l har en mulighet. Vi vet at han bare er en ung gutt og at prisen kan være litt mer enn det noen synes den burde ha vært. Men alle må rettferdiggjøre sin lønn og sine utgifter. Hvis man kan klare det der, så kan man klare det hos oss.

Suarez fikk en drømmedebut mot Stoke da han kom inn og scoret mot Stoke. Liverpool-supportere har allerede sammenlignet duoen med det berømte radarparet Toshack-Keegan.
- Vi er meget spent på de to guttene. De er fantastisek signeringer for fotballklubben, og det er ingenting som kan overskygge det faktum at de har kommet for å spille for oss.

- De har satt sin lit til oss, og begge er bestemte på å komme og spille for Liverpool. De er stolte og privilegerte for å spille for Liverpool. Det er en flott start for oss.

- Viljestyrke er alltid viktig for en fotballspiller. Andy er en som spillerne og supporterne vil ta til seg. Hans uskyld er ganske søt. Alle vokser opp og blir klokere av hendelser. Når du blir eldre, innser du at du har gjort saker som ikke er riktige. Men det er likt for alle, alle har en historie å fortelle.

- Jeg tror han vil gjøre seg elsket av supporterne fordi de vil være i stand til å forholde seg til ham. De forstår ham, og han forstår fotball. Dere må forstå at det er vanskelig for fotballspillere å tilpasse seg å være i rampelyset. Å vokse opp fra å være 16 eller 17 år og til å bli solgt for £35M er en stor forandring i ditt liv. Jeg er sikker på at han vil håndtere det bra.

- Hvis han får problemer, vil han få all den hjelpen i verden her. Men han kan hjelpe seg selv mer enn noen kan hjelpe ham.

- Vi er henrykt over å ha de to guttene, og vi ser frem til å se dem spille. Guttene vil være ivrig etter å spille sammen. Det har vært fantastisk for oss å få dem om bord.

Kenny Dalgish påpeker at eierne mener alvor på bakgrunn av hva eierne har foretatt seg i januarvinduet.
- Hver dag er en ny æra for en fotballklubb. Fotballklubben vil alltid være her. Vi vil ikke, men klubben vil være her. Vi er ute etter å få klubben fremover.

- Det er stor honnør til Damien Comolli at han gjorde det så bra og fikk disse to spillerne hit, fikk til en avtale med Ajax og speseilt med Newcastle fordi det var så sent på dagen i overgangsvinduet. Det viser at han har gjort en flott jobb og gjentar hva vi sa før om ambisjoner og støtte fra de nye eierne.

- Det bare viser vilje til å få klubben fremover. De sa, da de kom hit, at de ønsket å ta klubben tilbake dit den bør være. Dette var deres første mulighet til å vise det. De er faktisk skuffet over at de ikke fikk inn flere spillere. Det er bra.

- Det er mange som skulle ønske at de hadde disse to spillerne i troppen.

Kenny Dalglish ble også bedt om å kommentere uttalelser fra Torres etter overgangen til Chelsea.
- Jeg vet ikke hva han har sagt etter at han gikk til dem. Jeg vet hva han sa da han var her. Alle var skuffet over at han forlot klubben. Det mest skuffende var timingen.

- Men livet går videre. Fotballklubben vil alltid være her. Vi vil ikke. Vi vil aldri sette en person foran denne fotballklubben.

- Fotballklubben og eierne gjorde alt de sannsynligvis kunne. Men det lot seg ikke gjøre. Han dro og spiller nå for noen andre. Det er noe vi må leve med.

- Det viktigste for oss er de to personene som har kommet hit, og det er det vi skal ha fokus på.

- Hvis vi mistet én, så mistet vi én. Jeg vet ikke hvem som drar nytte av det, og det får vi ikke greie på før med tiden. Vi er henrykt over å ha disse to her.

- De viktigste personene er personene i denne fotballklubben. Det betyr ingenting for oss hva Chelsea tenker. Vi er henrykt over hva vi har.