- De nye spillerne er klare

Kenny Dalglish innrømmer at Craig Bellamy og Sebstian Coates er ivrig etter å komme i gang med Liverpool-karrieren. Manageren er glad for å ha duoen på plass.

Craig Bellamy og Sebastian Coates ble hentet inn sent i overgangsvinduet.
- Sebastian var på Damiens radar i to år. Da ville han ha vært bare 18 år, sa Kenny Dalglish til journalister på Melwood tidligere i dag.

- Han var fremtredende i Copa America da han vant turneringen med Uruguay. Han ble stemt frem som turneringens beste unge spiller, og det er ingen dårlig hyllest når du vet at (Alexis) Sanchez gikk til Barcelona for 40 millioner. Han må ha spilt bra!

- Vi er glade for å ha ham her. Vi trenger bare å gi ham tid til å finne seg til rette. Vi ser frem til det.

- Det er det samme med Craig. Han er meget entusiastisk over å være tilbake. Han ofret mye for å komme tilbake, finansielt og på andre måter, på grunn av hva klubben betyr for ham. Vi er henrykt over å ha folk med en slik innstilling her.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri har signert ham tidligere i min managerkarriere. Jeg var kanskje ikke i jobb da han var tilgjengelig. Han har alltid vært en spiller som har imponert meg.

- Han har hurtighet, kvalitet og elsker denne klubben, og det er viktig . Han kommer til å bli en fantastisk tilvekst for oss.

Kenny Dalglish er ikke bekymret for Craig Bellamys temperament.
- Jeg tror ikke det kommer til å bli et problem. Han har sluttet med golf. Du ønsker ikke å ta vekk en spillers personlighet. Det er utrolig hvordan folk alltid fokuserer på de dårlige sidene til folk. De fokuserer aldri på de gode sidene. Det gir ingen god historie.

- Heldigvis har han kommet til en klubb som ønsker å gjøre det. Vi ønsker å konsentrere oss om det gode.

Duoen er sikkert ivrig etter å spille mot Stoke på lørdag.
- Jeg vil tro det. Jeg vil håpe det. Jeg tror alle er litt ivrige etter å bli involvert mot Stoke.

Stoke er også ubeseiret i de tre første kampene.
- Det er et meget vanskelig sted å dra for å spille. Tony Pulis har gjort en fantastisk jobb. Vi må dra dit og være i riktig sinnsstemning.

- Vi vet hva vi står overfor, og det er ikke noe problem så vidt jeg vet. Jeg kommer ikke til å diktere eller å forkynne hvordan de bør spille. Det er deres fotballklubb, og Tony Pulis leder den utmerket.

- Det er spiller i Europa i år. De har en spillestil som passer dem veldig godt. Det er en honnør til dem at de har gjort det så bra. Det er opp til oss å kjempe.