- Den beste jobben jeg kunne fått

Det er tydelig at Kenny Dalglish setter stor pris på å være tilbake i manesjen som Liverpool-manager. - Dette er den beste jobben jeg noen gang har blitt tilbudt, sier han til Liverpool Daily Post.

- Det er svært sjelden at du blir tilbudt en jobb, og er så heldig at det aller meste er på plass for deg. Dette er det beste jobbtilbudet jeg har fått i mitt liv, og det var aldri aktuelt å takke nei. Det er noe problemer som vi må løse, men jeg ville ikke vært her om det ikke hadde vært problemer, slår skotten fast.

- Hvorfor det er den beste jobben? Fordi det er Liverpool. Den første perioden jeg var manager her var fantastisk. Nå er det enda bedre. Jeg var bare et barn når jeg ledet laget sist, mens nå er jeg bestefar. Tiden var i ferd med å løpe fra meg.

- Dette var det beste tilbudet jeg noen gang kunne få. Det er andre spillere, en annen æra, en annen tidsepoke. Jeg kjente til spillerne i klubben når jeg fikk jobben, men selv om du kjenner noen av spillerne, så blir du ikke virkelig kjent med dem før du begynner å jobbe med dem. Som sagt, dette er det beste jobbtilbudet jeg kunne fått.

Nå ser Dalglish frem til dagens kamp, og håper på sin første seier som midlertidig manager.

- Jeg skal ikke si at vi kommer til å vinne dersom vi har den riktige innstillingen, for da ville jeg ikke vise Wolves respekt. De er en tøff motstander. Vi må passe våre egne saker, og det vil være et psykologisk element som vi må overvinne. Alle må overvinne det, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe spillerne gjennom situasjonen, sier Dalglish med klar adresse til Liverpools svake borteform denne sesongen.

- En seier vil være kjærkomment. Jeg vet at borteformen ikke har vært akseptabel, men laget vant borte mot Bolton, så de er kapable til å vinne borte. De må bare gjøre det hyppigere. Det eneste som spillerne mangler er litt selvtillit. Det skorter ikke på vilje, stolthet eller noe slikt. De trenger bare litt tro på seg selv.

Dalglish vil heller ikke være med på at det bare er forsvarets skyld at man til stadighet har sluppet inn mål på bortebane.

- Forsvaret starter med Fernando. Alle må bidra, ikke bare forsvarsrekka. Jeg vet jeg repeterer meg selv nå, men vi hadde hatt godt av litt flaks til en forandring. Det ville ha kommet godt med.

Dalglish forteller ellers at samarbeidet med Damien Comolli fungerer bra.

- For å være ærlig, så er det ikke så ulikt hvordan det var i min forrige periode som manager her. Da var det Peter Robinson som forhandlet alle overgangssakene og spillerlønningene. Det var ikke noe problem for meg. Jeg ønsker ikke å involvere meg i det økonomiske. Jeg ønsker å lede laget og ta ut spillerne. Det er likedan nå som da.

- Damien gjør en fantastisk jobb. Han får utrolig mange oppringninger i løpet av en dag, hvor han diskuterer spillere. Han må håndtere utrolig mye, etter min mening. Jeg misunner ham ikke det. Spillerne har langt flere til å representere seg nå til dags, og det er ingen dum ting heller.