- Det ble en vanskelig kamp

Kenny Dalglish uttaler at bortekampen mot Wigan ble en vanskelig kamp for hans lag. Manageren gjentar sin støtte til Luis Suarez.

- Vi er selvsagt skuffet over at vi ikke tok tre poeng, men vi måtte kjempe hardt for det ene poenget. Vi startet veldig bra de første 20 minuttene, men så kom de tilbake. Tidlig i kampen var vi godt i gang, men begge lagene spilte dårligere utover i kampen. Det var en vanskelig kamp. Wigan spilte godt, slik de gjorde mot Chelsea på lørdag, så poenget satt langt inne, innrømmet Dalglish.

- Wigan hadde noen avslutninger på mål i annen omgang, men vi hadde ballen mest og hadde noen sjanser selv også. Jeg synes vi kontrollerte kampen i annen omgang. Jeg føler med spillerne når de ikke setter sjansene de skaper. De jobbet veldig hardt for å skape sjanser. Vi får bare stå på videre, la han til.

- De første 20 minuttene var ikke banen så ille, og det var da vi spilte vår beste fotball. Jo lenger tid det gikk, jo vanskeligere ble det å spille slik vi ønsker å spille.

- Vi er ikke misfornøyd med spillet. Det er selvsagt sider vi kan forbedre oss på, men jeg tror ikke vi skal være misfornøyd med spillet som våre spillere leverte. De ga alt. Selv mot slutten gikk de fremover for å forsøke å få vinnermålet, noe som gjorde oss litt mer utsatte i de bakre rekker. Vi må bare bli mer profesjonelle når vi presser på.

Kenny Dalglish insisterte ellers på at han aldri har vært skuffet over Luis Suarez etter at uruguayaneren kom til klubben.

- Det er greit at de forteller spillere at de skal kontrollere seg selv, men jeg synes FA snart bør begynne å få kontroll med publikum, uttalte Dalglish til Sky Sports etter en ny kamp der Suarez måtte tåle mye mishagsytringer fra hjemmepublikum.

- Men Luis Suarez er en som aldri har skuffet meg siden den dagen han kom inn døren, og han kommer aldri til å gjøre det, la han til.

- Vi har ingen ting å klage over når det gjelder noen av våre spillere. De spilte alle bra. Vi støtter Suarez, slik vi alltid har gjort og alltid vil gjøre, og jeg synes det ble reflektert i mottakelsen han fikk fra våre fans, og også støtten de andre spillerne har vist ham.

Liverpool brente i kveld sitt fjerde straffespark for sesongen, av fem mulige. Straffesparkene har blitt misbrukt av fire forskjellige spillere. I kveld var Charlie Adam synderen. Tidligere har Luis Suarez, Dirk Kuyt og Andy Carroll brent straffespark.

- Målvaktene er til hjelp, er de ikke? Dersom motstanderen stiller uten keeper, har vi en sjanse. Vi forsøker ikke å misbruke straffespark, men vi får dem i det minste. Selvsagt skulle vi mye heller ha satt dem i mål. Det kan kanskje være forskjellen på ett og tre poeng.

- Du har ingen grunn til å juble når du misbruker straffespark, har du? Dette var vår fjerde miss, men vi må gjøre noe riktig som kommer oss inn i feltet og får dem. Vi vil forsette å forsøke å komme inn i feltet så ofte som vi kan. Ingen har noensinne misbrukt et straffespark med vilje!

- Vi må se etter det positive, og jeg synes måten vi spilte på var positiv. Jeg ville elsket at vi satte alle sjansene i mål, eller en høyere prosentandel av dem enn vi gjør, men vi får forsette å skape sjanser og se hva som skjer. Vi må stå på videre, fortsette å gjøre det vi gjør bra og fortsette slik.