- Det var aldri noe frispark

Newcastle-manager Alan Pardew mener frisparket som Liverpool gjorde sin 2-1 scoring på i går kveld var feil idømt, og hevder at denne situasjonen og Martin Skrtels fantastiske redning på streken ble helt avgjørende for kamputfallet.

Pardew uttaler til Shields Gazette at frisparket som Daniel Agger fikk da han ble taklet av Cheik Tiote like utenfor Newcastles 16-meter var av det billige slaget. Craig Bellamy satte som kjent inn 2-1 målet fra dette frisparket. Like etterpå reddet Martin Skrtel en avslutning fra Demba Ba på målstreken på fantastisk vis.

- Jeg synes vi var uheldige som fikk frispark mot oss, for jeg mener at Cheik tok ballen. Vi fulgte dette opp med en personlig feil, konkluderer Pardew om Bellamys andre scoring for kvelden.

- Vi kontrollerte kampen på stillingen 1-1, og dersom vi hadde vært litt mer positive kunne vi ha fått med oss poeng. Selv på 2-1, da det så ut som vi var i ferd med å tape kampen, hadde vi en enorm sjanse etter en fantastisk pasning og en god avslutning av Demba Ba. Forsvarer Martin Skrtel gjorde en utrolig manøver for å forhindre at vi kom inn i kampen igjen.

- Dette var de to nøkkelsituasjonene som avgjorde kampen, slik jeg ser det.